Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość miki231
7.09.1986 czy wtym rokuznajde milosc swego zycia

Gość aderka_aaaaaaaaaaaaaaaa
Witam po 1 - nie miałam czasu odpisać na e-mail po 2 - myślę, że nie mam wcale takiego obowiązku po 3 - Przestałam wróżyć za darmo, ponieważ ludzie tego nie szanują. po 4 - Wróżę teraz z kart Tarota i robię to odpłatnie po 5 - Osoby ktorym napisalam ze powroze na e-mailu, proszone sa o kontakt za pośrednictwem e- mail. E- mail dalej jest jaki był klasta_a@o2.pl Pozdrawiam

Gość po co caly czas
po co caly czas upujesz ten watek?

Gość danielekkkk
czy bedziemy razem ja 29.03.1991 ona 27.10.1994

Gość prsze o wrozbe
bardzo prosze o podanie mi prawidlowego meila do asderki bo meil spisany jako asderka_aaaa@tlen.pl nie dziala,przedtym widoczny jest u mnie czerwony krzyzyk,widocznie cos u mnie nie dziala.

Gość mycha26888
Basia 26.11.1988 Co mnie spotka w życiu?

Gość prsze o wrozbe
czy moge prosic emaila do asderki ktora sie tu oglasala pod czarnym nickiem??

Gość macie, ja ja polecam, super ko
super kobieta, naprawdę klasta_a@o2.pl

Gość lwica1998
Podstawą wszelkich form wróżenia z run jest alfabet futhark. Jego nazwa pochodzi od początkowych liter pierwszych sześciu run. Najpopularniejszą jego odmianą jest tzw. „futhark starszy złożony z 24 symboli, którymi posługiwano się do VII wieku. Modyfikowany był on przez kolejne lata, pojawiając się w kilku odmianach na różnych obszarach. W czasach współczesnych dodano na przykład dwudziestą piątą, pustą runę zwaną runą Odyna, lub runą wyrd. Prawdopodobnie jej twórcą jest wybitny znawca tematu i twórca własnego systemu runicznego Ralph Blum. Klasyczny futhark posiada jednak tylko 24 runy. Podzielony jest on na trzy części po osiem run (tzw. Atty), a każda z tych części przypisana jest danemu bóstwu, którego imię zaczyna się od pierwszej litery rozpoczynającej każdą z trzech ósemek. http://www.wrozenie24.com/runy-symbole/

Gość Mona8
Dziewczyny, czy ma któraś "Rozmowy z losem" Aurelii Szymaszkiewicz? a może wiecie gdzie mogę dostać? Ściągnęłam z Chomika ale niekomplatną. Nie chodzi mi o same karty tylko o ich połączenia i rozkłady.

Gość napisz do
napisz do Asderki ona pewnie ma, skoro zna sie na kartach klasycznych

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.