Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu55uu

Mieszkanie NA DOBY w Warszawie??Polecacie cos?

Polecane posty

Gość uu55uu

Witam, czy ktos korzystal w warszawie z wynajmu kawalerki na dobr?/Musze jechac juzjutro (w niedziele).Nie chce sie naciąc na jakichs dziwnych wlascicieli. Jade do wawy ,zeby spotkac sie ze znajomymi. Nie na jakas imprezę, ale kilka osob przyszloby do mnie (za dnia, nie na noc!!, i posiedzialo pare godzin na kawce. najlepiej gdyby własciciele nie mieszkali na miejscu,tj w tym samym bloku, bo zaraz pewno by bylo dochodzenie. adresy z gumtree.ppl mam spisane..ale moze ktos konkretnie poleci? Na 2-3 dni. Najlepiej z internetem, w cenie max do 150zl doba.

Gość jest taki wynalazek
jak hotel.

Gość gwintdobry
Ja korzystalem ,ale nie w warszawie ,tylko we wroclawiu, hehe,To ci nie pomogę z wawką..No całkiem to fajne rozwiazanie ,zwlaszcza jak sie jedzie w wiecej osob.Bojak w jedna to oplacalnosc wlasciwie niewielka, jednoosobowe pokoje w tanszych hotelach kosztują tyle samo, No chyba,ze ktos chce zostac na dluzej i sobie gotowac:))ale po co, na miescie tez jest tanie jedzonko

Gość uu55uu
hej, no wlasnie w sumie mi o ta oplacalnosc chodzi..bo ja chce zostac te 2 ,3 dni i ze starymi znajoymi sie spotkac, Kilka osob bedzie, ktore chcialam "zaprosic na kawe".Gdybym wynajela jakas jedynke w hotelu to nie byloby miejsca zeby ich tam sciagac, jesczze zeby byli legitymowani to tez tak glupio..Mialam poczatkoewo normalnie zakwaterowac sie w hotelui po prostu zapraszac do kawiarni kazdego..ale glupio mi bo za duzo nie mam kasy, a tak kazdemu postawic kawe i ciastko i sobie jeszcze osobno to by mnie wynioslo wiecej niz 2 hotele. Jak wynajmę mieszkanie to mam dobre e warunki, zeby "zaprosic na chate" i wtedy spokojnie moge i ciasto i kawusie postawic za groszę, a w sumie do obskoczeni amam z 5 albo 6 osob,.

Gość Bywam to wiem
W warszawie jest pełno mieszkan na doby jak sie dobrze poszuka to znajdzie sie nawet takie za 80 zl ale trzeba uwazac bo jest pelno oszustow zmieniaja ceny w trakcie rezerwacji maja do tego stopnia nasrane w głowach ze wola windowac ceny stalym klientom... jakby nie bylo konkurencji

Gość nutrewq
czy ktos korzystał? elleapartments.pl

Gość gość
ja bym brał hotel, miast pakować się z jakąś amatorszczyzną z wynajmem na doby. Mało to hoteli w mieście. Są takie Atos, Portos, Aramis zrobione w blokach z wielkiej płyty - muszą być najtańsze, jeśli Ci zależy na tym, żeby nie wydać dużo. Hotel Logos powiśle, Etap na Solcu, Syrena (MDM), Metropol to już droższe.

Gość kaszamka
Chciałabym bardzo wynająć apartament w centrum warszawy, ale nie kieruję się ceną. Będę z dzieckiem, więc musi być czysto i komfortowo. Znacie cokolwiek godnego polecenia?

Gość Anitttaaa
Podłączam się do pytania kaszamki. Nie mogę znaleźć nic sensownego z dobrymi opiniami.

Gość gość
Ja osobiście korzystałem dwa razy będąc w Warszawie. Lubię komfort i wygodę, a znajomy polecił mi apartament na Pięknej w śródmieściu. Sprawdźce sami na http://www.ekskluzywnenoclegi.pl/!

Gość Anitttaaa
Gdzie konkretnie wynajmowałeś ten apartament? Chciałabym coś faktycznie sprawdzonego

Gość gość
Na ulicy Pięknej w samym centrum Waw. Ale mają tam kilka co widać na stronce z resztą nie tylko apartamenty, ale również domy!

Gość Anitttaaa
Super, dzięki za wypowiedzi. Jak znajdzie się ktoś jeszcze to też chętnie poznam opinię na temat takich mieszkań. Jak sama coś wypróbuję też dam znać

Gość Juuliaa15
Parę osób odradza taki wynajem na doby, macie na myśli jakieś konkretne firmy? Nie chcę się naciąć...

Gość wielmożny
ja korzystałem już z kilku opcji, między innymi wyżej wymienione ekskluzywne i byłem zadowolony. Mają atrakcyjne lokalizacje, co jest dla mnie stanowczo najważniejsze.

Gość Andrzej Lityński
Witam Państwa, Niedawno wystartował serwis www.szukajsnu.pl i tam można znaleźć fajne mieszkania i apartamenty na doby w Warszawie. Część mieszkań ma już swoje pierwsze opinie. Baza może nie jest jeszcze duża, ale kilkadziesiąt obiektów noclegowych już jest. Można wyszukiwać mieszkania po dzielnicach, opiniach, cenach, ilościach pokoi, wysokościach pięter, albo po obiektach z wanną/kabiną prysznicową z hydromasażem, czy w zależności od bliskości do bardziej znanych miejsc w Warszawie typu Stare Miasto, PKIN itd. Noclegi dostępne są już od jednej doby. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam :)

Gość gość
nowebielany2.com -Polecam. Dobre mieszkania wWawie.

Gość gość
grojecka216.com - Polecam wam. Jak dla mnie świetny wybór.

Gość gość
Radzymin i Akacjowa Aleja - perfekcyjne miejsce do życia, ale oczywiście wiele zależy od tego, jakie macie podejście do tematu. Ogólnie to miasto jest świetne, wszystko mniej tam kosztuje, można żyć na znacznie lepszych warunkach, ale ogólnie wiele zależy od was.

Gość Anittka28
Jeśli szukasz noclegu na kilka dni, w przestronnym miejscu, gdzie mogłabyś bez skrępowania spędzić czas ze znajomymi, to z pewnością poleciłabym Solatium Booking (http://www.solatiumbooking.pl/). Mają przestrzenne, schludne apartamenty w samym centrum Warszawy i do tego niedrogo.