Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japanesspa

nie nakręcajcie sie wzajemnie

Polecane posty

Mogłaś być. Chcesz się upewnić zrób badanie hcg z krwi, jeśli byłaś powinno jeszcze być podwyższone bo nie spada do razu.

Gość rumianek dzbanek
:D Tak, uroiłaś sobie dwie kreski na testach ;) Już ci dziewczyny pisały: ciąża albo zaśniad. Badanie bety nic ci teraz nie da.

Gość m,,,,,,,000zna
no przeciez sobie tych kresek nie dorysowalas sama ;) jak chcesz to zrob sobie jeszcze bete, ale nie wiem w sumie co ci to da. daj sobie spokoj lepiej i nie mysl juz o tym, tylko zacznij dzialac :)

Gość mi tez nie mogli znalezc peche
rzyka.mialam ciemne ,czarne plamienia ,ktore w skazywaly na ciazee pozamaciczna.tez zrobilam chyba z 1000 testow i wszystkie ppokazywaly dodatni wynik.ja zrobilam jednak sama bete i z wynikiem poszlam do lekarza.ale i tak w wypisie nie wpisali mi c pozamaciczna tylko cos tam.i jak szlam rodzic drugie dziecko,pierwszej nigdy nie nazwali ciazy,wiec sama tez nie wiem co niby to bylo.ja jednak wiem,ze na pewno to byla ciaza,bo kochalam sie w dni plodne i bete mialam podwyzszona.lezalam tydzien w szpitalu.

Gość takajednaskas
beta we wszesnej ciazy po poronieniu spada w ciagu nawet 3 dni do 0 wiec juz nie ma sensu robienie bety ale w ciazy byłas, beta nie wzrasta jesli ciazy nie ma, wiec poztywne testy tylko przy ciazy wychodza,poroniłas a na usg po pronieniu tez juz nic nie widac bo wychodziłoby ze to 7 tyg

ciemne plamienie??? ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam czarne plamy na majtkach myślałam, że to @ ale się nie rozkręciło potem były testy i cały szum