Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat magnoliiii

ale zaczepiście!!!!!! Nie mogłam uwierzyć, że to ja!!!!!

Polecane posty

Gość kwiat magnoliiii

o cholerka!!! :) ale fajowo!!! Dziewczyny podzile się czyms z Wami. Nie pisze tego żeby sie chwalic, tylko po to zeby moze ktorejs mamie pomoc. Nie poddawajcie sie w walce o lepszy wyglad po ciazy!!!! U mnie to wygladalo tak po ciazy: waga szybko wrocila, ale mialam wielki brzuch, kilka rozstepów, cellulit, piersi po karmieniu lekko klapły, dodatkowo brak miesni i sylwetka jak po ciezkiej chorobie. Zabralam sie za siebie! Nie wierzcie jak wam pisza, ze kremy nic nie daja. Cos zawsze pomoga, ale trzeba stosowac naprawde regularnie i czesto. Twarz - krem l'oreal - nabrala blasku i jedrnosci brzuch, rozstepy - efektima pharmacare przeciw rozstepom - blade i malutkie, niewidoczne na pierwszy rzut oka piersi - bielenda sexy look - lekko ujęrnione cellulit efektima pharmacare - przeciwcellulitowy - malo widoczny, skora ujedrniona, (lekki pozostal) dodatkowo dieta , cwiczenia, spacery dlugie z dzieckiem dopiero dzisiaj odwazylam sie rozebrac przed lustrem i zaniemowilam ;) NIE PODDAWAJCIE SIE!!!!! POWEODZENIA :) PS wcieralam tow siebie 9 miesiecy!

Gość xxxx 3333 xxxx
a gdzie kupiłaś te kosmetyki z efektimy?

Gość kwiat magnoliiii
powiem wam szczerze ze teraz nie chce mi sie kolejnego dziecko jak tak wszystko wrocilo ladnie do normy. ale pewnie i tak sie zdecyduje na kolejne ;)