Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mizgulec87362

Intymny dylemat

Polecane posty

Gość Mizgulec87362

Witam. Mam 17 lat. 2011 grudnia miałem z dziewczyna swoj pierwszy stosunek..Mogłem się kochać tyle ile chciałem sam to kontrolowalem. Potem 2 tygodnie sie nie kochaliśmy bo nie ryzykujemy w dni plodne. i po tych przez te 2 tyg dziewczyna glownie masturbowala mnie kilka razy, i uprawialismy sex oralny. I po tych 2 tygodniach nasz stosunek trwal niecale 3 min, tzn wszedlem w nia i kilka ruchow frykcyjnych i po. Nie czulem tak silnego orgazmu,tez nie myslallem zeby jakos hamowac, tylko tak pare ruchow i zaraz czulem ze dojde. To moze byc spowodowane dlugoscia przerwy w stosunku, albo tym ze masturbowala mnie , a podczas masturbacji dazylem do jak najszybszego dojscia? Prosze o odp

Gość Mizgulec87362
ale nie rozumiem, co za szybko?

Gość Mizgulec87362
Tylko mnie to troche dziwi, bo potem juz tak pare razy po tych dwoch tygodniach i bylo dobrze, potem znowu dwa tyg przerwy i lipa;/a dla mnie jest to krepujace przy dziewczynie chociaz ona mowi ze jej to nie przeszkadza..

Gość Mizgulec87362
no ja i ona mamy po 17

I jedno, i drugie. Z jednej strony masturbacja może przyspieszac wytrysk, jeżeli robi się to w pośpiechu, z drugiej strony dłuższą przerwa zwykle powoduje, że pierwszy stosunek po przerwie bywa czasem bardzo krótki. I tak ma większość mężczyzn. To całkiem typowe zjawisko. Najlepszy na to sposób to po prostu jeden szybki numerek a za drugim razem możesz się już kochać całkiem długo. No chyba że drugi raz też jest równie błyskawiczny, to już większy problem.

Maja, w zasadzie każdy mężczyzna, nawet z 20-letnim doświadczeniem w seksie, po dłuższej przerwie dochodzą błyskawicznie. I bardzo trudno nad tym zapanować. I zwykle po takim "rozladowaniu" kolejne stosunki mogą trwać już całkiem długo. Natomiast kiedy chłopak dochodzi za każdym razem błyskawicznie, to znaczy że ma problem z przedwczesnym wytryskiem. A to już co innego.

Chodzi o stosunki jeden po drugim, bo u 17-latka to nawet doba, to może być "długa przerwa" w seksie. ;)

Gość czekoladowe ciasteczko hiho
to nie ma znaczenia, po prostu miales taki dzien, moj facet ma 23 lata i jest strasznie doswiadczony jesli chodzi o seks, kiedy kochalismy sie pierwszy drugi i trzeci raz to dochodzil doslownie w 3 minuty bo strasznie byl podniecony, pozniej dopiero zaczal sie dluzszy seks, po prostu dawno nie uprawial seksu i byl strasznie podniecony, bylo mu glupio ale mnie to nie przeszkadzalo, bo przeciez chodzilo o bliskosc a nie o seks, teraz rzadko sie to zdarza, ale bywa i tak no :) nie masz sie co martwić :)

Gość Mizgulec87362
oki dzieki:) troche sie uspokoilem:))