Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marek maurycy

Rozwodze sie z zona! Chce sie podzielic z nia dziecmi i wnukami ale

Polecane posty

swiat dla mnie zlozony jest z samych problemow. Syn rozwiold sie z zona. Wiec stwierdzilem ze najlepiej bedzie jak zona zamieszka po rozwodzie z synem ktory ma dwoje malych dzieci. I co? ona tego nie chce, a ktos tym dzieciom powinien zastapic matke. Ja kupilem juz duze mieszkanie dla mnie, dla corki i dla jej dziecka a on wyskakuje mi ze chce brac slub. Nie podoba mi sie jej chlopak, co ona bedzie obcemu mezczyznie prala, sprzatala, gotowala, prasowala jak moglaby zamieszkac ze mna i mnie to robic a ja zastepowalbym ojca jej dziecka. Drugi syn wogole nie mysli o zalozeniu rodziny i zostalo mi sie pogodzic z tym ze on nie chce dac mi wnuka.

Dalem zonie uczciwa propozycje o ktorej ona nie chce nawet slyszec. Corka tez wycina mi taki numer. Mieszkalaby ze mna, prala, sprzatala, gotowala, prasowala, i zmienilaby nawet prace na prace w mojej firmie jako moja asystentka. Ja po rozwodzie poszukam sobie kobiety ale tylko do seksu.

Gość ptasiek nastroszony
kurwa sekte zakladasz , ze chcesz byc jak guru? a rozmawiales o tym z dziecmi? oni sie zle czuja zawsze gdy ich producenci sie rozwodza

Ja od dawna nie uprawiam z zona seksu a jestem 100% mężczyzną który ma swoje potrzeby. Dzieci sa dorosle, ja zaproponowalem zonie podzial. Ona bierze syna z dziecmi a ja corke z dzieckiem, ona zastepuje matka ja ojca , tak bedzie dla wszystkich najlepiej.

Gość prowokcja jak nic
a co to za uklady rodzinne ????

Gość oj maurycy...
Po co ci kobieta do seksu? Jak córka będzie ci prałam, gotowała, sprzątała to może cie też oporządzić w łóżku. A tak jakąś babę będziesz dotował za seks?? Pomyśl nad tym.