Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

No i moi drodzy

Polecane posty

Straszne. Ja z nim pisałam. Lubiłam pisać. Jakoś w to nie wierzę. Znał go ktoś bardziej?

Skąd był? Ktoś idzie na jego pogrzeb? Ktoś składał jego rodzinie kondolencje?

jesteś bardzo miła :P ale ja nie jestem mądry. Raczej przeciwnie tak średnio uzdolniony :D Mam słaba pamięć do takich rzeczy typu suszenia włosów no i nie chciało mi sie tego robić :D Wiesz co do miesiączek to moźe być jakąś prawidłowość ze piszesz tutaj tylko w te szczególne dni :P Przesyłam tobie ciepła dłoń i kładę ja tam :P gdzie trzeba przynosząc ulgę w cierpieniu :) w sensie tego bólu. Ciekawe jak to jest mieć pochwę. Szkoda ze nigdy sie nie dowiem :P

zeby wiedzieć czy faktycznie ktoś z forum nie żyje. Musiał by ten ktoś znać go w realu. Wiedzieć gdzie mieszka i osobiście sie dowiedzieć. Albo znać jego znajomego z reala i dowiedzieć sie od niego. To jakąś plotka.

hahah :D Powiem ci, że naprawdę świetnie jest mieć pochwę. Ale "jaja też mam" i pewnie dlatego jestem dość silna, by pokonać ból bez udziału twojej ręki :P

Gość Tobie kakalaken
o Grzeslaw jest i niech sam powie ze to prawda i ty kakalanel gnoju zaplacisz kiedys za to

No ale nikt nic nie zrobi w związku z tą tragedią, pomarańczko?

Gość Tobie kakalaken
Dajcie mu juz swiety spokoj to bylo chyba po sylwestrze i juz po pogrzebie dawno

Aha. OK. No szkoda, że społeczność kafeteria nic z tym nie zrobiła.

Suwka spleczoność kafe jest w stanie wypisać nekrolog żyjącemu (czytałem już swój), a rzeczywistej śmierci nie jest w stanie uszanować:(

no bez jaj :D dziewczyno :P mam ale to raczej taki siusiczek. Taki tyci tyci :D dzwoneczek mały. Czasem pluje jak sie go wkurzy :D

nawet nie wiesz jak bardzo :D Przypomnij mi gdzie ty mieszkasz. Nie adres tylko miejscowość. Mam słabą pamięć :D ale to już nie moja wina. Chyba zaraz z nudów założe z 10 tematów :P

wszystko sie wyjaśniło :) tak czy inaczej do naszej europejskiej rodziny niebawem dołączą chiny :P Chinki to doby materiał na żonę :) pracowita. Tylko kuchnia mi nie za bardzo będzie leżeć ale jak sie kogoś kocha to można wiele znieść :) o czym ja pisze wogóle. Szkoda ze nie ma jednego języka międzynarodowego który każdy by miał obowiązek znać. Fajnie by było poznawać ludzi z różnych kultur i nie przejmować sie barierą językową :)

A jakoś leci, z rana sprzątanie + gotowanie, teraz lenienie się, wieczorem film + martini, i spanko :P Spacery z psem swoje odbębniłam, na wieczór idzie chłop! :D