Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12345612

chlopak mnie zucil

Polecane posty

Gość Shepherds
Możesz zrobić to co masz w swoim opisie: 3 opcje aż... Pojedź, podziękuj, zapomnij - nie proś, miej swój honor

Gość Shepherds
I chcesz kochać kogoś kto ciebie nie kocha? to strata energii, lepiej ją na coś innego przeznaczyć; np. inną znajomość

Gość paolla3d
mnie też zostawił 2 dni temu, więc cię świetnie rozumiem... długo byliście razem? ile macie lat, że on takie rzeczy załatwia przez smsa?

Gość dziewczyna1220
Napisz mu sms: Jesteś chłopcem a nie mężczyzną skoro nie potrafisz mi powiedzieć tego prosto w oczy, i posługujesz się sms. xP :)

tak wlasciwie jes jeden ktory sie kocha we mnie ale 1 ma aparat na zeby 2nosi okulary 3 ma lysa glowe bedzie siara jak sie z nim pokaze

Gość proekozielona
ciesz sie ze napisal chociaz o co chodzi znam takich co odchodza bez slowa, znikaja

po ostatnim wpisie stwierdzam że masz najwyżej 16 lat:) Spoko mała nie przejmuj się, będzie inny:) Za naukę się weź

Gość dziewczyna1220
maja12345612 Dorośnij.

Gość Shepherds
Hej, dziewczyno! aparat na zęby kiedyś przemija bryle można zastąpić soczewkami włosy przecież rosną!

Gość dziewczyna1220
Shepherds ale ona chce modela :) :D od zaraz, z tego co widzę ledwo zerwała z jednym a już szuka innego :) :D

trudno mi to sobie wyobrazić u dorosłych normalnych podkreślam normalnych ludzi:)

Gość Shepherds
dziewczyna1220 Shepherds ale ona chce modela od zaraz, z tego co widzę ledwo zerwała z jednym a już szuka innego To tylko klaskać, że szybko się odcina i bierze sprawy w swoje ręce zamiast szlochać w poduszkę.

Gość Shepherds
Jak on taki straszny to chociaż was nikt na ulicy nie ruszy, a ty zyskasz popularność w środowisku ('patrz to ta, która buja się z tym no wiesz...')

Gość dziewczyna1220
maja :) Mi chłopak powtarzał że mnie kocha po mimo 100km odległości, potem powiedział ze jednak to nie to, jak stracił to zrozumiał, co stracil, chciał odzyskac, ale ja mialam swoj honor i dalam mu do zrozumienia ze u mnie jest tylko jedna szansa, i ze jak nie on bedzie kolejny. Mimo to ze bolało poszłam dalej i polecam To tobie :p

Gość mika---
Takich sobie dziwnych chlopczykow wybieracie ... On jest niedojrzaly , ale Ty tak samo ... Nie dosc ze nie umie Ci tego powiedziec wprost , to jeszcze jest bezczelny . Masakra .. I czego Ty zalujesz? Takiego smiecia?

Jesli tak teraz Cie potraktowal to naprawde na Ciebie nie zaslugiwal. Zapomnij jakos o nim zrob cos dla siebie. On jest "potworem i tchorzem" jak nie powiedzial tego w lagodny sposob a nie jeszcze Cie wyzywac

Gość ktoś wyżej dobrze napisał, apa
rat to okres przejściowy, aczkolwiek 2 pozostałe bez sensu, wiadomo o gustach się nie dyskutuje, aczkolwiek ja mego narzeczonego, łysego (geny) i w okularach, nie zamieniłabym na nikogo innego. Łysi faceci są najseksowniejsi na świecie:):): :D