Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na samotność

Pozostanę samotna - wiem to

Polecane posty

i ty mi mówisz, że mam zryty beret i powinienem zmienic podejście na optymistyczne Byś się wysilił na jakiś argument, a nie bezsensownie gadasz. To, że ja powiniem zmienić podejście, to nie znaczy, ze ty nie powiniens go zmienić. Te jej kolezanki to jakieś tępe zdziry , z którymi nie wytrzymałbym 5-minutowej rozmowy. Załózmy przeleciał bym taką jakimś cudem, a ona by się od mnie nie odczepiła potem.Mam dosc problemów.

Gość rolling in the deep
Przy "zakochasz się w swoim ideale" już zaczęłam się śmiać :D Dobra, ja się może i zakocham, ale przydałoby się jeszcze odwzajemnienie tego uczucia, a z tym zawsze kiepsko u mnie było :D A od dzieci stronię i nie zamierzam mieć, więc sądzę, ze jednak zapobiegłabym takiemu "wypadkowi przy pracy" ;) Nie no, mi się ten wiek podoba w sumie. Tak sobie tylko napisałam, ze nędzne :D

Gość rolling in the deep
Zamierzasz w ogóle powiedzieć ile masz tego wzrostu, bo nawet nie mamy punktu odniesienia? Ile można się takim goownem zamartwiać? 💤

rolling in the deep Zamierzasz w ogóle powiedzieć ile masz tego wzrostu, bo nawet nie mamy punktu odniesienia? Ile można się takim goownem zamartwiać? Pewnie nie napisze. Głownie dlatego bo jest pojebany.

tępy - może by nie wytrzymały, ale miałeś szanse to sprawdzic "Pewnie nie napisze. Głownie dlatego bo jest poj**any." aż mi się ciepło zrobiło i mam początki erekcji od tych twoich bluzgów, mój ty twardzielu. Sylwek Stallone przy tobie wymięka.

" przydałoby się jeszcze odwzajemnienie tego uczucia, a z tym zawsze kiepsko u mnie było A od dzieci stronię i nie zamierzam mieć, więc sądzę, ze jednak zapobiegłabym takiemu "wypadkowi przy pracy" Ta ja też byłem tyle razy odrzucany,że zryło mi to psychikę. A z resztą co ja gadam, zawsze byłem wariatem :D I podobne mam nastwienie do dzieci, chociaż mój kolega ma dzieciaka i jest śmieszny :D. Polubil mnie i się do mnie śmieje.

Gość rolling in the deep
Prawda jest taka, że każdy potrzebuje drugiej osoby w życiu, bo ludzie juz są tak głupio skonstruowani, by zyć wspólnie, więc mozemy sobie marzyć, ze uda nam się olać innych, ale w środku i tak będzie nam czegoś brakowało.

Gość rolling in the deep
Obce dzieci może jeszcze czasem są fajne, ale zazwyczaj nie trwa to długo (zaczyna ryczeć i czar pryska :D). Boję się szczerze, ze kiedyś zgłupieje i jednak zachce mi się mieć potomstwo :o Z resztą o czym ja gadam jak ja nawet nie miałabym z kim tego dzieciaka mieć? :D

ytytty Mój kolega który ma 169 cm i wazy z 50 cos kg, był przez rok z naprawde super dziewczyna. On często wciągał amfetamine i w ogółe był nieciekawy typ z niego. I zdołał poderwać taką laske . Znałem ją i była naprawdę zajebista, Pare razy z nia piłem, bardzo się lubiłem. Miała świetne cycki :D. Normalnie cycki marzenie Wiec twoje pierdolenie o wzroscie jest bezsensowne, a bluzgi na ciebie są uzasadnione.

Prawda jest taka, że każdy potrzebuje drugiej osoby w życiu, bo ludzie juz są tak głupio skonstruowani, by zyć wspólnie, więc mozemy sobie marzyć, ze uda nam się olać innych, ale w środku i tak będzie nam czegoś brakowało. I tak i tak jestem nieszczęsliwy, wielu rzeczy mi brakuje i tak pewnie będzie całe życie. Moze znajdę w życiu jakis sens, ale nie będzie to kobieta. JA naprawde jestem samotnikem, jutro pewnie koledzy będą mnie wyciągać z domu, ale nie wiem czy mi sie bedzie chciało ruszyc dupe z domu, najlepiej czuje się sam. MOże uda mi się odseparować od innych, miec całkowicie w dupie wszystko i wszystkich. W sumie niewiele mi już brakuje, by byc całkowitym cynikiem.

tępak - no widzisz, a ja znam Wielkiego Cthulhu, to kto ma fajniejszych znajomych??? Kurwa nie potrafisz pisac na powaznie, nie mowisz masz lat i wzrostu jesteś pojebany , ale to strasznie. A moze jestes niski bo masz 13 lat? W takim razie idź spać dzieciaku.

Gość rolling in the deep
Nie wiem co jest w tym zyciu takiego swietnego. Ono na prawdę nie ma sensu, ale jednak przy nim tkwimy. Chyba ludzie są zbyt naiwni i ich sensem jest czekanie na to, aż jakiś sens się łaskawie w nim pojawi. Żeby odseparować się od wszystkich to chyba trzeba by było zamieszkać na bezludnej wyspie ;) "Zwariowałeś? Nie zamierzam sie ośmieszać, niech rolling the deep myśli że jestem przystojny ." Widzę, że doskonale dbasz o swój wizerunek :D

Obce dzieci może jeszcze czasem są fajne, ale zazwyczaj nie trwa to długo (zaczyna ryczeć i czar pryska ). Boję się szczerze, ze kiedyś zgłupieje i jednak zachce mi się mieć potomstwo Z resztą o czym ja gadam jak ja nawet nie miałabym z kim tego dzieciaka mieć? Oczywiście, tyle że masz 19 lat i twoje życie tak naprawdę jeszcze się na poważnie nie zaczeło. W razie czego mozesz przygarnąc ytytyt, on wzrostem jest jak dziecko :D

Gość rolling in the deep
Gdybym miała mieć takie marudne dziecko to podziękowałabym serdecznie :D