Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na samotność

Pozostanę samotna - wiem to

Polecane posty

Gość rolling in the deep
Dokładnie, rozszyfrowałeś mnie kurwa :D

Nie wiem co jest w tym zyciu takiego swietnego. Ono na prawdę nie ma sensu, ale jednak przy nim tkwimy. Chyba ludzie są zbyt naiwni i ich sensem jest czekanie na to, aż jakiś sens się łaskawie w nim pojawi. Niektórzy mają prostą konstrukcję psychiczną inni mniej. Ci którzy mniej myślą, są szczęśliwsi. Dla mnie sensem życia kiedyś było paleni marihuany z kolegami.Tyle,że byłem wtedy gówniarzem. NIektórzy jeszcze wierzą w Boga, albo miłość, ale ja nie jestem tak naiwny. . Fajnym sensem życia byłoby robienie dobrych uczynków :D Żeby odseparować się od wszystkich to chyba trzeba by było zamieszkać na bezludnej wyspie Niekoniecznie. Można być odseparowanym w tłumie. Widzę, że doskonale dbasz o swój wizerunek Taka prawda, ja sobie wyobrażam ciebie, a ty mnie i tak na szczęscie zostanie. Jakbyś mnie zobaczyła to czar by prysł:D.

rolling - przede mną nic się nie ukryje, nawet twoje myśli i intencje rozgryzam w 2 sekundy ( chyba, że zastanawiasz się jaką kiecę włożyć na imprezę to wtedy 4 sekundy)

tępak - nigdy nic nie wiadomo, może jednak byś się skusił...chociaż raz, dla spróbowania Nie da rady, mój odbyt pozostanie dziewiczy, po kres mojego bytu. Chyba, że mnie wyrucha nekrofil w domu pogrzebowym he he :D

Gość rolling in the deep
Życie nie ma sensu, tylko ludzie go szukają na siłę. Jak już nie mają niczego to mówią, ze Bóg jest tym sensem :o Uproszczając to co mówisz to trzeba być głupcem i się nad tym nie zastanawiać, zeby być szczęśliwym Chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby być dobrym dla innych? :) Haha, ciekawe jak Ty sobie mnie wyobrażasz po tym co tutaj nagadałam :D

Gość rolling in the deep
Dajesz :D

Gość rolling in the deep
A jak dla mnie to przewidywalne, albo po prostu znam wszystkie rasistowskie żarty ;)

tępak - bo pisałeś, że homozwiązek to nie dla ciebie bo nie chcesz miec wiadra zamiast dupska. więc jeśli nie chcesz byc "mamą" zawsze możesz jeszcze zostac "tatą". kumasz?

Gość rolling in the deep
Dwóch żydów bije się pod prysznicem, nagle jeden rzuca mydłem. Co na to drugi?

Gość rolling in the deep
Ejj! Dziadka w to nie mieszaj :D

Życie nie ma sensu, tylko ludzie go szukają na siłę. Jak już nie mają niczego to mówią, ze Bóg jest tym sensem JA tam im zazdroszcze wiary w Boga. Życie byłoby prostsze. Chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby być dobrym dla innych? No właśnie nic,dlatego też fajnie by było komus pomóc,to przede mną. Haha, ciekawe jak Ty sobie mnie wyobrażasz po tym co tutaj nagadałam Jako zakręconą bystrą zabawną seksowną wariatkę :D. Jesteś podobna do mnie, wiec sila rzeczy sie lubie. Ciekawe co by wyszło tyttyt w teście osobowości....

tępak - bo pisałeś, że homozwiązek to nie dla ciebie bo nie chcesz miec wiadra zamiast dupska. więc jeśli nie chcesz byc "mamą" zawsze możesz jeszcze zostac "tatą". kumasz? AAAA. kumam :D. Mam już dosc gejowskich żartów.