Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza_____24

facet który był bity w domu jako dziecko...

Polecane posty

Gość moja rada...
po prostu bądź. Kochaj go kochaj ...:)

Gość sdifdidfhudfshudhifdh
to duża odpowiedzialność być z taką osobą... dasz radę. powodzenia :) i spokoju

Gość gosia sasia
ja mysle, ze facet jest wporządku. przeczytałam całe (warto) i z tego co piszesz jest śmieszny, ma poczucie humoru, obraża się, nie awanturuje. dacie radę. też myślę, że ciąża to dobry pomysł. nie daj mu się gdfzieś tam samemu kulić tylko wspieraj i bądź z nim

Gość seks tutaj dużo robi!
naprawdę. lubisz z nimn seks - jest zajebiście. ktoś ciągle dotyka, kocha jego ciało. róbcie to jak najczęściej i bądź delikatna :)

Gość przeczytaj dobrzeeeeeeeee
"dlaczego szczekać z radości? wow " z ZAZDROŚCI nie z radości:) czytaj dobrze:) papa:)

jestem w pracy to najlepszy czas na pisanie :D tylko nie bardzo zrozumiałam o co chodzi... z tym opisem jego... hmm? no w sumie nawet nie pomyślałam o lampce ale dzisiaj spał bardzo dobrze to nie zawsze jest tak, że jest jakaś totalna masakra. dziękuję za miłe słowo :) przyda się. jeżeli ktoś uważa, że jestem nieodpowiedzialna bo planuję dziecko w wieku 24 lat kiedy mam partnera który pracuje, sama mam pracę i warunki na macierzyństwo to niech się trochę zastanowi i pomyśli o gówniarach które wpadają ze swoimi znajomymi na dyskotece... tyle w temacie na temat ciąży ;o

Gość iga iag iaga
A mnie Autorka zaczyna denerwować :-0 Robisz z faceta małego dzidziusia, którego trzeba wychować, obserwować (czy nie ma złych nawyków), niemal śledzić... Daj mu spokój! Miał ciężkie dzieciństwo, wiele osób ma przykre wspomnienia dotyczące rodziców i żyją, pracują, starają się być porządnymi ludzmi, kochają swoje dzieci.

Gość iga iag iaga
a o dziecku to porozmawiaj z facetem bo na razie to tylko Twoje plany :-0

Gość moja rada...
a ja myślę przeciwnie... autorka przejmuej się jego snem ale nie obserwuje go, tak jej radzą tutaj wszyscy a wiesz :) ona chce to dziecko i właśnie nie patrzy na nic. jest ok. ty też byś się martwiła na jej miejscu

Gość ja też autorkę rozumiem
!

Gość droga Autorko....
nie wiem czy to zwykły zbieg okoliczności czy co... ale mam wrażanie, że to historia dosłownie z mojej miejscowości... kurcze i imie i ilość rodzweństwa i wszystko co piszesz się zgadza.. Ciebie znam ze zdjęć z facebooka z profilu marcina. jeśli to Ty to jesteś bardzo ładna. nawet mamie ostatnio pokazywałam to mówiła że sobie marcin taką laleczkę znalazł on taki też przystojny ale będą mieć ładne dzieci :D nie wiem może się mylę... nie pisze tego zeby cie zdemaskować i na pewno nie powiem nikomu że tu pisałaś itd tylko chciałabym ci coś powiedzieć. właśnie przeglądałam ostatnio marcina profil i siedziałyśmy tak z mama w święta i wspomianłysmy jakie to miał ciężkie życie. jak za rachunki nie płacili i telefon im odcięli i marcin przyszedł w wigilię do nas o 2 w nocy prosić czy można po pogotowie zadzwonić bo ojciec do domu nie wrócił i go z bratem całą noc szukali i zmarznięty w rowie spał wtedy go ledwo co odratowali w tym szpitalu... matka piła dużo mniej sama często obrywała ale wiem że ojciec marcina nienawidził.. mówił jak się urodził to też od mamy wiem że stara mu kurwa bachora nastepnego urodzila nie wiadomo po jaki chuj... teraz oni tam sami są, wszystkie dzieci wyjechały a ojciec matkę dalej tłucze ona na nogi jest chora ale pije straszna tam patoligia swięta były to w sklepiej kupił 10 win bo sklep bedzie zamknięty i jeszcze moją mamę zbeształ "po chuj ten sklep kurwa zamykasz siedź jak ci płacą". tutaj można mnożyć przykłady. ale z tego co pamiętam to marcin zawsze był dobrym chłoapakiem i bardzo porządnym, nigdy nikt go pijanego nie widział ani nic i sympatyczny i do pogadania naprawdę bardzo go lubiłam a dziewczyny te z za nim szalały ale teraz jak wyjechał to też ostatnio ubolewałysmy że już zadnych przystojnych facetów u nas nie ma. autorko (elizo p.):) jeśli się nie mylę bądź dla niego dobra i czuła... z tego rodzeństwa całego to wszyscy są wporządku oprócz tego najmłodszego brata który jak mówisz jest w norwegii to pije okropnie niestety :(:(:( trzymam kciuki bo znaM MARCINA I WIEM że zasłużył na bardzo wiele.....

Gość ups :D
to pokażesz nam czy ta autorka faktycznie taka ładna (i ten jej chłop) :D

Gość droga Autorko....
nie nie nie :)

Gość droga Autorko....
a taj szczerze mówiąc to tak przegładałam sobie to forum kafeteria i jak zobaczyłam ten post to od razu o nich sobie pomyślałam... i to że marek poszedł za zięcia do kasi w takim młodym wieku no wszystko dosłownie wszystko się zgadza. to musi być ta sama historia. A ktoś tu pisał że pewnie marcin obrywał najbardziej to wydaje mi się że ten co jest w norwegii najbardziej a najśmieszniejsze jest to, że zaczął pić a ojciec go bił za to, że pije :o

Gość ... no właśnie
chyba niesttety za dużo szczegółów podałaś :/ jak ktoś tu napisał.,... ups. żeby ta która cię rozgryzła nie powiedziała nikomu i żeby twój facet do tego forum nie dotarł bo może się wkurwić :/

Gość no to wiemy, co i jak
i kto :D to się niektórzy ucieszą, jak przeczytają ten wątek :classic_cool: świat jest mały, maleńki...

Gość droga Autorko....
to odemnie nie wyjdzie więc spokojnie... po prostu to fajny facet i niech autorka się go trzyma.:) łatwo pokojarzyć fakty po takich szczegółach... hmm

Gość droga Autorko....
nawet weszłam na marcina fb i patrzę praca urząd statystyczny :D 3 zdjęcia wczoraj dodał chyba byliście na kręglach ze znajomymi:) oj nic się nie dzieje :D

Gość kafetełe baan
no to trzeba bedzie sie wziac za szukanie i wkleic link do profilu :P

Gość droga Autorko....
ja tego na pewno nie zrobię... a czemu wam tak zależy?

Gość ula ula ula
Jak wyjdzie na jaw, że dziewczyna wywleka jego sprawy prywatno- rodzinne na forum internetowym, to się chłopak może wkurzyć! Ja bym się zdenerwowała.

Gość aaaa ja
no....

Gość kafetełe baan
znalezione :classic_cool: jesli to ma byc ladna dziewczyna, to kiepsko w gustem pani znajomej. wioskowa pieknosc w kiepskim stylu facet ok

Gość aaaa ja
wyslij :P

Gość droga Autorko....
od razu widać że to ściema. ta piękność w wiejskim stylu.. dziewczyna ma naprawdę klasę i jest b. ładnie ubrana żakiety, szpilki, tuniki... powiedz jaki ma tatuaż z tyłu na szyi bo jadno zdjęcie na którem go widać to ci uwierze że znalazłeś

Gość kafetełe baan
jest b. ładnie ubrana żakiety, szpilki, tuniki... :classic_cool:

Gość droga Autorko....
a wiec co z tatuazzem??