Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza_____24

facet który był bity w domu jako dziecko...

Polecane posty

Gość to dasz ten link czy nie?
też bym chciała go zobaczyć że niby taki przystojny :P

Gość to dasz ten link czy nie?
i ją też... :D no szpilki, żakiet wydaje się wporządku ale nigdy nie wiadomo lepiej nam to oceniać haha xD

Gość droga Autorko....
ja na pewno nie dam nie chcę zmarnować mu życia tylko tyle co ma to tą dziewczynę żałuję że wogóle to napisałam :o

Gość kafetełe baan
ej, nie widze foty z tatuażem... ściema?

Gość droga Autorko....
w albumie "tunisa" ona ma włosy spięte w oka i się przytula do niego, stoi na tym zdjęciu tyłem, ma bardzo wyciętą czarną sukienkę na ramiączka tak że całe plecy są widoczne, jej szyja jest też cała odsłonięta... ma tatuaż na szyi trochę zahacza o początek kręgosłupa

Gość droga Autorko....
* w koka

Gość kafetełe baan
nie widze tego zdjecia. moze inaczej: on jest ciemny brunetem, niezle zbudowany, ona troche jasniejsza brunetka, dluhgie wlosy, szczupla. masz zdjecie w rozowym kapeluszu?

Gość kafetełe baan
miejscowosc na S :D 6 liter

Gość droga Autorko....
zdjęcie w różowym kapeluszu??? nie..

Gość droga Autorko....
też nie :P

Gość droga Autorko....
a w jakim województwie ta miejscowość?

Gość kafetełe baan
zdjecia mam z innego zrodla niz FB :P woj. kujawsko-pomorskie

Gość droga Autorko....
no niestety nie. zupełnie w inną stronę niż kujawsko-pomorskie. ściema

Gość kafetełe baan
ciekawe, czy nie ty sciemniasz przypadkiem... najlepiej wkleic zdjecia i niech sie dzieje :P

Gość droga Autorko....
tak podpuszczasz mnie :P to wklejaj

Gość nie odpierdlalajcie i nie wkle
jajcie tutaj ich zdjęć!!! Ludzie ich zniszczą... "do autorki" skroiłaś się? ok nie opisuj jej, jego zdjęć na fb bo ktoś się domyśli, to się rozniesznie napisała, myślała że jest całkiem anonimowa stało się. "do autorki" zamknij się! Szkoda że dopiero teraz zauważyłaś że zostałaś podpuszczona. bardzo szkoda mi tego marcina :(

Gość to sie nie ob razisz
jak wkleje "Wasze" fotki? :D

nie obrażę proszę bardzo :D po pierwsze nie mam na imie eliza ot tak to sobie napisałam tego nicka. ciekawa jestem jak wyglądamy :D

Gość taktaktakdd
to jeszcze ty spierdalaj, zeby bylo do kompletu:classic_cool:

Przeczytalam caly watek i chcialabym tylko dodac cos od siebie. Wiele osob mowi, ze czlowiek po tak traumatycznych przezyciach zawsze bedzie powielal zachowania rodzicow. Owszem, to prawda. Ale nie jest to zadna zasada, ktora sprawdza sie za kazdym razem i w kazdym przypadku. Sa ludzie, ktorzy nie potrafia przyjac innej postawy i staja sie tacy sami jak ich rodzice, ale duza czesc z nich wychodzi na wspanialych i uczciwych ludzi! Bo wlasnie ten pozal sie Boze wzor staje sie dla nich rzecza, ktorej omijaja szerokim lukiem. Wiedza co czuje dziecko w takich chwilach. Znaja ten bol, przerazenie, brak jakiegokolwiek uczucia, akceptacji. I dlatego wlasnie chca byc inni jak ich rodzice. Bo chca kochac, dac bezpieczenstwo zonie i dzieciom. Wiedza tez, ze jesli sami cos od siebie dadza, to w zamian dostana to, czego przez cale dziecinstwo i mlodosc szukali - milosci... Takim ludziom milosc, bliskosc i przyjazn sa potrzebne rownie tak samo jak tlen, aby zyc. Wiem co mowie... eliza_____24 :) z ogromna przyjemnoscia czytalo sie ten watek. Szkoda, tylko ze kilku "zyczliwych" postanowilo go zjebac, no ale coz... Wszystkim nie dogodzisz ;) ja nie mam cienia watpliwosci, ze Wam sie uda! Widac po Twych wpisach jak strasznie kochasz swojego chlopaka. Tylko pozazdroscic takiego zwiazku. Jestem przekonana, ze Twoj ukochany nigdy nie podniesie na Ciebie reki. Za duzo w zyciu przeszedl, aby teraz robic to samo osobie, ktora kocha. Ktos pisal jako specjalista, iz Twoj chlopak bedzie taki sam jak jego szanowny tatus. To, ze bylo wiele takich przypadkow, nie znaczy, ze kazdy po takich przezyciach w koncu sie zmieni. To sa statystyki. Gdyby kazda kobieta kierowala sie statystykami, to polowy malzenstw w tym kraju by nie bylo. Bo po co mam zakladac rodzine z czlowiekiem ktorego kocham, no ale przeciez on jest dda, ojciec i matka go lali, to przeciez i mnie bedzie w przyszlosci tlukl. Smieszne... Ty wiesz co robic, kierujesz sie sercem ale i rozumem, bo widac jak strasznie chcesz pomoc Twojemu Marcinowi. Juz tutaj poprzednicy pisali co zrobic - po prostu go kochaj, badz z nim, przytulaj... I tak juz wiele zrobilas, naprawde :) mysle, ze z czasem, te niespokojne noce moga sie zdarzac corac mniej, wstyd i strach przed nagoscia rowniez powinny niedlugo zniknac. Moze po prostu wszystko przyjdzie z czasem. Oboje wydajecie sie byc dobrymi, porzadnymi ludzmi. Ja tez chcialabym kiedys stworzyc kiedys z kims taki zwiazek jak Wasz. Bede za Was trzymac kciuki! Pozdrawiam :)

Prosze bardzo :) a ci, co tylko pisza ze bedziesz jeszcze miala przerabane z Twoim chlopakiem i ze bedzie Cie lal, to niech sie schowaja z tymi teoriami. Tutaj ludzie chca tylko zniechecic, zdolowac i obrzucic gownem. Nie warto brac pod uwage takie wypowiedzi... Ty lepiej znasz swojego chlopaka wiec wiesz co robisz :)

Gość nie nie jest to prawda
że ktoś będzie taki sam, więc nie wciskajcie dziewczynie kitu. nie jest to regułą!!!

Gość traalalalallalala
"ula ula ula Jak wyjdzie na jaw, że dziewczyna wywleka jego sprawy prywatno- rodzinne na forum internetowym, to się chłopak może wkurzyć! Ja bym się zdenerwowała." nic nowego. internet. lojalnosc, gg, skype, nk, kafeteria///

Ja też byłam bita w domu. Mój obecny o tym wie, bardzo mnie wspiera. Ja nam jedną bliznę gdy mnie oparzyli wrzątkiem kawy. Mów mu codziennie że go kochasz za to jaki jest i że jego blizny ci nie przeszkadzają albo nawet że je kochasz. Najważniejsze jest to abyś nie podniosła na niego ręki. Ja gdy nawet dostałam głupiego klapsa już czułam się urażona.

Gość dfrgtrytry
a więc jednak... powodzenia