Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londonershy

Jak/gdzie znalezc wspaniala dziewczyne w Londynie

Polecane posty

Gość londonershy

?

Gość Do londonershy
Idz do burdelu

Gość wspaniala dziewczyna to ja
jestem, juz mnie znalazles

Gość londonershy
już znalazłem kształty ma mrrrr majtki ma takieee XXL troszke kału jest ale to nie szkodzi i tak ją kocham poznałem ją w McDonaldzie jadla big maca. Jak patrzy na mnie jak na hamburgera tak sie podniecam że już orgazmu dostaje :)

Gość humpty dumptyyy
A jakie masz wymagania? Niestety takie wspaniałe dziewczyny są szybko zajęte. Nie mówię że ja jestem super bez wad ale o mnie też zabiegalo wielu facetów od kiedy skończyłam 18tke a udało się tylko jednemu :) Mam swoje wady. Jestem strasznie nieśmiała. Ale pozatym mam pasję, klasę, jestem ugodowa i chyba dość ładna. Pozatym gadam o konkretach bez plotek i pierdol. Zamiast kolejnych zakupow z koleżanka wolę iść na basen czy pograć w piłkę. A ty wspaniała dziewczynę możesz znaleźć przez przypadek i jest to długie poszukiwanie...

Gość londonershy
tez jestem niesmialy, wlasnie dlatego nie mam dziewczyny i jak ja znalezc

Gość fchyfdgjj
Autorze jeśli pokażesz dziewczynom ze jestes fajny tylko trochę nieśmiały to inaczej na ciebie spojrza.Ja np niesmialych chłopaków lubię bo są z nich ciekawi ludzie. Nie to co niektóre hamskie buraki które traktują wszystkich jak śmieci. Ile masz lat. Napisz coś o sobie.

Gość numerowaaaaaa
do humpty dumptyyy - to nie jest topik o tym, jaka jestes wspaniala, tylko o tym, jak znalezc wspaniala dziewczyne w Londynie :O Autorze - fajna dziewczyne mozesz znalezc praktycznie wszedzie, w pracy, w bibliotece, sklepie, tylko ze czasem trudno rozpoznac, ze to fajna dziewczyna, zanim ja lepiej poznasz.

Gość londonershy
mam 31 lat wlasnie jestem po imprezie na ktore rzadko chodze, ale bylo super i poznalem wspaniale dziewczny, sa jednak sznase ;-)

Gość humpty dumptyyy
Numerowaaa - mogę pisać o sobie co chce i nie zgrywaj strazniczki topikow :o Jestem taaka wspaniala, wiem o tym i będę o tym pisać :)

Gość honeyball
Numerowa zazdrosci i jest wredna wiec się nie przejmuj. Pewnie sama stara locha i ja zabolalo jaka fajna laska jestes

Gość honeyball
Tak ahahaha ale kawal :) a tak serio panna robi sobie autoreklame i ja bylbym zainteresowany. Nie lubi plotek, zakupow, jesli ma jakas ciekawa pasje to jeszcze lepiej marzenie faceta. Jestes wolna humpty?

Gość humpty dumptyyy
tak, wolna jak ptak :) i tak pewnie za stary jestes dla mnie. ludzie 25 plus odpadaja. Facet nie moze byc starszy odemnie wiecej niz 5 lat. A tu mlodzi faceci nie zagladaja

Gość honeyball
No to jestem za stary, a szkoda! trudno jest znalezc fajna dziewczyne tutaj w londynie, bo sa zajete. Albo za mlode :p