Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna pani

umiecie wyginać lyżeczki siła woli?

Polecane posty

Gość Prof Arnolf
Czemu tak się dzieje?Akurat na to pytanie nadal nauka nie zna do końca odpowiedzi tak jak na pytanie dlaczego niektórzy ludzie potrafią przyciągać metalowe przedmioty tak iż przyłożone do płaszczyzny ciała pozostają tak nawet gdy ktoś taki pionowo stanie.Taki magnetyzm.

Gość Prof Arnolf
Choć może nie do końca pisząc o przewodzeniu energii cieplnej wyraziłem się jasno.Przewodzenie zachodzi wtedy gdy źródło określone źródło.I to źródło jest poza ciałem.Tu to raczej mamy do czynienia z kumulacją ciepła i jego specyficznym generowaniem.

Gość Harald Mainezz
KRYŚKAZSASIEDZTWA1-no ale gdyby to było pod wpływem ciepła to ja nie wiem.Chyba ten przedmiot np chochla musiałby być normalnie tak rozgrzany jak w kuźni.Normalnie rozrzażony dosłownie.A tu jest tylko "gorący".By zgiąć metal przykładowo o dużej twardości to trzeba go chyba doprowadzić do temperatury rzędu conajmniej kilkuset stopni.

Gość Ekspert XZz
KRYŚKAZSASIEDZTWA1-chmm czy możliwe jest to ze nie pamiętasz tego jak lejesz tą chochla męża a scenariusz o generowaniu ciepła i zaginaniu w tajemniczy sposób metalowych przedmiotów to po prostu Twoja wyobraźnia:classic_cool:

Gość Ekspert XZz
??????:classic_cool::classic_cool:??????

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Och nie!Nie!Bardzo kocham mego męża i On mnie też.Myśle,że mam poprostu nadludzkie zdolności:classic_cool:Tzn do takiego wniosku dochodze bo zapoznaniu się ze stanowiskiem prof Arnolffa.

Gość Prof Arnolf
THX za uznanie mego autorytetu naukowego! :classic_cool:Też tak myśle!

Gość magiczna pani
A więc stało się!Poznałam w końcu kogos o nieprzeciętnych zdolnościach tak jak Ja prawie osobiście:classic_cool: KRYŚKAZSASIEDZTWA1-mam wrażenie iż razem możemy uczynić dużo dobrego dla ludzkości.Ja- telekineza Ty zaś-siłą i termomodyfikacja. Stworzmy pieprzone full wypas X-Man made in Pl.Szukajmy dalej kolejnych "Nieprzeciętnych"do naszej ekipy!!!!!:classic_cool:🌻🌻🌻🌻

Gość Prof Arnolf
Wspaniale!!!!Magiczna Pani!!!!Znakomity pomysł!!!!Ja będę waszym profesorem prowadzącym und Ojcem założycielem:classic_cool:

Gość X-Man and Fantastic 4
Oho!!!!Konkurencja!!---------- ---------------//////Umówmy się-działacie ale tylko w UE.USA i reszta świata to Nasz teren!!!!!!