Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKLOPOTANY 28

grzybica ? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ZAKLOPOTANY 28

Mam pytanie po stosunku z partnerka na drugi dzien odczuwam swedzenie pracia a takze na zoledziu pojawiaja sie czerwone kropki ktore schodza po kilku dniach ,stan przechodzi az do nastpenego stosunku czy moze byc to grzybica? jak moge temu zapobiec a takze jakie profilaktyczne leczenie stosowac ??? O jaki krem ,antybiotyk pytac ? Badz udac sie do GP i pokazach penisa :/ gdzie sie z tym udac Mieszkam w LONDYNIE

Gość na grzybice
krem canesten (boots) ok 7f i sa tez pojedyncze tabletki tez z tej seri leczace i dajace ochrone na pol roku (bierze sie jedna ) ok 10f

Gość na grzybice
zresza tabletke rowniez niech wezmie partnerka

Gość ZAKLOPOTANY 28
ochrone ? Ja chce wyleczyc i juz nie miec tego dyskomfortu W jakim celu ta ochrona przed nawrotami na wypadek wspolzycia z partnerka?? dzieki za odp

przede wszystkim partnerka musi iśc do gp.Sama maść canesten nie pomoże.Lekarz przepisze jej tabletki, ty również będziesz musiał je wziąć i do tego krem.W czasie leczenia lepiej unikać stosunków.

objawy typowej grzybicy u partnerki. jak u faceta schodzi latwo tak u kobiety potrafi trzymac tygodniami.. takze lekarz za wiele nie zwojuje, szkoda czasu w sumie, bo przepisze jej tabletke ktora i tak mozna dostac zza lady bez recepty, wystarczy ze wezmie jedna do tego krem, dla ciebie sam krem i po problemie. dziala szybko i skutecznie. no a potem porfilaktyka. po seksie trzeba sie zawsze wysikac, podcierac sie do tylu a nie do przodu (bo grzybica nastepuje najczesciej poprzez autozarazanie, bakterie przechodza z okolic odbytu w okolice pochwy), nie uzywac mydla do podmynia, zmienic bielizne na bawelniana,a spac bez bielizny.. poczytajcie na necie najlepiej.

Gość ZAKLOPOTANY 28
juz sam nie wiem co o Tym myslec Moze to tylko przez zbyt intensywny sex bo na ogol trwa to az za dlugo i po kilka razy w ciagu nocy Co niesie za soba tego typu podraznienie Moze jedynie podraznilem pracie jej wlosami choc uczeszcza na woskowanie . Jak mam zapytac partnerke czy ma grzybice ?? jak powiedziec jej ze mamy problem Moze sama wie ze ma grzybice a mi nic nie mowi . Znamy sie pare tygodni i dosc krepujacy temat jak dla mnie..

Gość sdefrgtyui'
jakiegos syfa od niej zlapales idz do lekarza

Gość najlepiej
mieć te tabletki globulki czy co tam dostaniecie i po ostrym seksie powinieneś sobie posmarować a ona wsadzić globulkę. No niestety, jak ktoś ma osłabioną florę bakteryjną to tak bywa, pigułki anty też się do tego przyczyniają

Gość sdefrgtyui'
lub masz na nia alergie

Gość ZAKLOPOTANY 28
po paru dniach zeszlo i nie mialem z czym isc do lekarza teraz po ost nocy znow pojawily sie male kropeczki i jeszcze taka jakby schodzila lekko sie skorka loszczyl sie moj falus , Gdzie z takim problemem sie idzie do zwyklego GP?? czy w rejestracji musze powiedziec ze mam meski problem?? Dziewczyna chyba nie ma nic powaznego oprucz grzybicy o co ja podejrzewam i u siebie bo razcej by o Tym wiedziala i miala niepokojace symptomy ...

jak nie wyleczycie tego..to bedziecie sie tak meczyc. ja radze wizyte we dwoje do gp. nie musisz w rejstracji nic mowic. a tak na marginesie, grzybica to POWAZNY problemos kolego. zmykajcie do lekarza. i bedzie po problemie ;) dasza wam kremik jakis i tyle!!! nie musicie tez nic pokazywac :P to tak dla odwagi dodalam.