Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszsza

czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Mam 21 lat moj mężczyzna jest o rok starszy jesteśmy dobraną parą a mi marzy się dziecko > mieszkamy osobno lecz bardzo blisko siebie.on tez chcialby miec dzidziusia ale jak mu o tym powiedziec ze ja chce teraz? on pracuje ma stala dobrze platna prace ja jak narazie jestem bezrobotna wiec czy to aby napewno dobry pomysl na ciaze?

No własnie szukam pracy przeciez na poczatku ciazy moge pracowac potem isc na macierzynski prawda

Nie wiem czy to jest dobre wyjscie,a co jesli ciaze spedzisz z glowa w klozecie ? mhy ? Przemyslalas to..A co jesli ciaza bedzie zagrozona..Ustaw sie najpierw,21 lat to malo bardzo..Sama rodzilam 22 lata i nie uwazam z perespektywy czasu,ze to byl dobry pomysl..

Mimo ze mam 21 lat uwazam ze juz nauzywalam w zyciu i chcialabym sie ustatkowac wiec napewno nie zalowalabym tej decyzji boje sie tylko ze nie bede potrafila zapewnic wszystkiego malenstwu

Gość kaskaada
ja urodziłam córkę w wieku 22 lat.( nie planowana ciąża). Gdy dowiedziałam się o ciąży właśnie zaczynałam pierwszą prace niestety musiałam z niej zrezygnować bo miałam zagrożoną ciąże:( na szczęście mąż podjął w miarę dobrze płatną prace i nie musieliśmy klepać biedy. Niedawno poszłam dorywczo do pracy bo już nie mogłam wysiedzieć w domu, mieszkamy na razie u moim rodziców ale już nie długo bo nasz domek już się wykańcza. Na twoim miejscu najpierw znalazłabym dobrą prace i popracowała przynajmniej rok i przede wszystkim zamieszkałą z partnerem !! Znać się a mieszkać razem to dwie inne rzeczy.

Gość 4343234
rob jak uwazasz ,pozniej nie placz

Gość MelisQa
Ja mam 22 lata i za tydzień termin porodu - dziecko nie z wpadki. Nie uważam, żeby było to za wcześnie, ale lepiej zapewnić dziecku byt, zanim zostanie poczęte niż potem :)

Gość MelisQa
Ale skoro pytasz na forum, czy jesteś gotowa na dziecko, to wniosek jest prosty - nie jesteś i nie, to nie jest dobry pomysł.