Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrproper

JAK O NIM ZAPOMNIEĆ O MOJ BOSHE

Polecane posty

Gość mrproper
ALBO CHOCIAŻ ZAPYTA, KUR...A...

Gość mentalnedziewictwo
@zabubiona - chyba slepo wierzysz w to co inni, nie zastanawiajac sie nad sensem

Gość mrproper
OK, POTRAKTUJĘ TO JAKO PYTANIE MENTALNY GEJU O TO ODPOWIEDŹ

Gość mentalnedziewictwo
proper nie buzuj sie bo nie masz czym

Gość mrproper
WŁAŚCIWIE W CAŁEJ TEJ SWOJEJ AROGANCKIEJ GODNEJ POŻAŁOWANIA MENTALNOŚCI NIE RÓŻNI SIĘ ZBYTNIO OD OBIEKTU TWOICH KPIN.

Gość mrproper
OTÓŻ PO ŚMIERCI KIEDY UMIERASZ TWOJE SERCE PRZESTAJE BIĆ ITD W SENSIE, ŻE NIE ŻYJESZ ............. WTEDY........ TRAFIASZ DO MIEJSCA............ W KTÓRYM................. BYŁEŚ.............. ZANIM.......... SIĘ URODZIŁEŚ ;)

Gość Zaguuubionaaaaa
Hahaha ja wierze w to co inni?? No proszę cie... Nie biegam do kościoła. Moja wiara przyjmuje że jest coś co nas stworzyło. Co? Nie wiem... I nikt tego nie wie. Nawet mrproper;)

Gość mrproper
MENTALNY WIE O CO CHODZI ON JUŻ UMARŁ PIĘĆ RAZY.

Gość Zaguuubionaaaaa
mrproper tez kiedyś miałam taką rozkminę... Ale teraz uważam że życie na ziemi jest piekłem. Jesteśmy tu za karę.

Gość mentalnedziewictwo
@proper - ale sie wysililes musze cie poprawic - po smierci trafiasz do piachu tylko i wylacznie

Gość Zaguuubionaaaaa
A teraz pytanie z innej beczki...mrproper czemu tak obrażasz mentalnego? Hehe:D

Gość mrproper
W TAKIM RAZIE SZATAN WYMYŚLIŁ DLA MNIE KIEPSKĄ KARĘ BO ŚMIEJĘ SIĘ Z TEGO WĄTKU.

Gość mentalnedziewictwo
@zagubiona "Jesteśmy tu za karę." ha ha no wiekszej glupoty nikt nie wymyslil a za jaka kare, masz jakas teze ?

Gość Zaguuubionaaaaa
Ciało trafia do piachu... A dusza? Kto to wie... Jeśli trafiamy do miejsca w którym byliśmy przed narodzinami to musi być jakiś powód dla ktorego jesteśmy na Ziemi. Może właśnie ktoś nas ukarał bo byliśmy tam niegrzeczni;p hehe

Gość mentalnedziewictwo
szatana nie ma, chyba, ze to postac filmowa i w literaturze

Gość mrproper
BO MNIE BAWI. JAK KAŻDY KTO MYŚLI, ŻE WIE CO JEST PO DRUGIEJ STRONIE ;)

Gość Zaguuubionaaaaa
mrproper niektórzy bardziej pokutują tu na ziemi inni mniej. Masz proste życie? Nie wierze... Napewno zmagasz się z przeciwnościami losu. Jak każdy.

Gość mentalnedziewictwo
Zaguuubionaaaaa Ciało trafia do piachu... A dusza? Kto to wie... Jeśli trafiamy do miejsca w którym byliśmy przed narodzinami to musi być jakiś powód dla ktorego jesteśmy na Ziemi. Może właśnie ktoś nas ukarał bo byliśmy tam niegrzeczni;p hehe jaka dusza? pisalas, ze kosciol masz w D ! , a dusze przeciez koscol wymyslil, nie myslisz chyba co piszesz, gubisz sie ... skad wiesz, ze masz dusze? to taka teoria, by wierzyc w cala ta iluzje - poyebana Utopia, by miec pseudo "sens" w zyciu - DAZENIE DO CELU zanim robaki cie nie zezra

Gość Zaguuubionaaaaa
mrproper nikt nie wie co jest po drugiej stronie. Ja poprostu rozmyślam, nikt mi tego nie zabroni;p nie martwcie się wszyscy predzej czy później dowiemy sie:)

Gość mrproper
CHYBA TY

Gość mrproper
STRACIŁEM DWADZIEŚCIA PARĘ LAT ŻYCIA SZUKAJĄC ODPOWIEDZI NA TO PYTANIE. TERAZ JUŻ WIEM JAKI JEST SENS ŻYCIA. AVE MENTALNY GEJU SENSEM ŻYCIA JEST WYLĄDOWANIE W PIACHU POŻARTYM PRZEZ ROBAKI. FASCYNUJĄCE.

Gość Zaguuubionaaaaa
Jak zwał tak zwał... Ciało umiera ale wierze że sfera duchowa pozostaje.

Gość mrproper
WOLĘ ROBAKI

Gość mentalnedziewictwo
po jakiej drugiej sronie - o czym wy bredzicie ? @zagubiona, nie dowiesz sie, lezac w piachu trudno rozmyslac

Gość mrproper
CIEKAWE CZY W PIEKLE JEST DARMOWY NET...

Gość Zaguuubionaaaaa
Mentalny co żeś się tak upierdolił tego kościoła?? Np starożytni Egipcjanie też wierzyli w życie po śmierci. Wiec ok, ciebie niech robaki wpierdalają już teraz hehe

Gość Zaguuubionaaaaa
Nie wierze ani w niebo ani w piekło. Ale nasza duchowość przenosi się gdzies. Gdzie? Dowiemy się dopiero po śmierci.

Gość mentalnedziewictwo
mrproper STRACIŁEM DWADZIEŚCIA PARĘ LAT ŻYCIA SZUKAJĄC ODPOWIEDZI NA TO PYTANIE. TERAZ JUŻ WIEM JAKI JEST SENS ŻYCIA. AVE MENTALNY GEJU SENSEM ŻYCIA JEST WYLĄDOWANIE W PIACHU POŻARTYM PRZEZ ROBAKI. FASCYNUJĄCE. nie zrozumiales sens sam sobie narzucasz, robisz to co chcesz w zyciu, realizujesz sie, bla bla inne bzdury, lata i zycie ci plynie, a potem sie konczy kosciol z papiezem na czele (dla smiesznosci uznanym za nieomylnego - absurd jakich duzo) stworzyli sobie utopie i tluka do lbow tym tepym ludziom, by zamiast sie zabijac nawzajem, walczyc ze soba na rzeczy materialne odplyneli w bezsens nienamacalny wierzyli w jakies absurdy niewytlumaczone, bezpodstawne, nieudowodnione - odwrocenie uwagi od przyjemnosci, korzystania z zycia na rzecz poyebanej wiary - iluzji, ktora ma cie po twoim zejsciu z tego swiata sprowadzic do wrot Utopii, takiej bajki to nawet w harlekinach nie ma twoja wola, wierz w co chcesz co nie zmienia faktu, ze jestes zwykla marionetka sterowana przez system i kosciol z narzucajacy ci wiare i swoje poglady

Gość mrproper
ok muszę kończyć :) dobranoc

Gość mentalnedziewictwo
Zaguuubionaaaaa Mentalny co żeś się tak upie**olił tego kościoła?? Np starożytni Egipcjanie też wierzyli w życie po śmierci. Wiec ok, ciebie niech robaki wpie**alają już teraz hehe nie jestem facetem, idiotko ciebie tez robactwo zezre czy tego chcesz czy nie predzej mozliwe ze bedziesz w ziemi z robakami mieszkac niz z aniolkami w niebiosach