Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionytrochewtym656

Siostra vs Dziewyczna

Polecane posty

Mam dziwny problem. Jestem dość mocno związany ze swoja siostrą. Natomiast mojej dziewczynie to przeszkadza. Uważa że nie potrafię patrzeć na nią krytycznie i że ją bronie.. Ale to moja siostra a ona tego nie rozumie.. Spina się o to i zastanawia przez to czy chce ze mną być itd.. Przecież to jest nienormalne! Chyba że ja jestem.. Ale w niczym nie przesadzam..

Gość ILejes
Ile tematów załoźycie o ruchansku z rodzeństwem do autora wpisz nick czang to wyskoczą ci tematy o rodzenstwie i ich dziewczynie, brata :O🖐️

dodam że rucham siostre

Ale tylko czasami podglądam siostrę, gdy bierze prysznic. Nie częściej niż inni. Najwyżej raz w tygodniu. Czasem też, jak sika.

rucham siostrę, co ma na tyłku krostę.

Gość gdfddsds
EROTYCZNE TAJEMNICE DO GROBOWEJ DESKI Do czego się nigdy i nikomu nie przyznacie? Upodobania, doświadczenia i takie tam różne. Wpisywać się na POMARAŃCZOWO :classic_cool: :( Nie cierpie narzeczonej mojejgo brata!!! Jest jak w tytule!! Żałuje ze moj brat ma taka narzeczona. Zawsze myslalam ze Moja dziewczyna ciągle chwali się swoim bratem. Witam. mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać. Znam się z moją obecną dziewczyną już prawie rok. Pol roku temu zauważyłem u niej jakis dziwny "syndrom i Dziwne zachowanie siostry mojego chłopaka Spotykam sie z moim T. juz od ponad roku. Zauważyłam, że z siostrą są dosyc mocno zżyci. On, jako starszy brat, czuje się za nią odpowiedzialny, tym bardziej, ż Zdradziłam faceta z własnym bratem Czy którejś z Was też się to zdarzyło? Żałowałyście? Przyznam, że seks z bratem był lepszy niż z moim facetem :P Na forume panuje opinia że mam "In Wredna siostra mojego chłopaka. On jej broni. Co robić? Mój chłopak ma siostrę. Jest starsza ode mnie o pięć lat. Od początku naszego związku ona mnie wyśmiewała. Kiedy dowiedziała się że jak sobie poradzić z antypatią do siostry męża? nie lubię jej, nie lubiłam i nie ma takiej siły, żebym ją polubiła od samego jej widoku mi niedobrze a czeka mnie kolejne rodzinne spotkanie, przymusowe też z n rozstalismy sie przez jego siostre.. bylismy razem 4 lata. i zylismy sobie w sumie szczesliwie do momentu gdy kiedys sie poklocilismy i poprosil siostre o rade co ma zrobic... od tej pory dziewczyn siostra męża

W sumie czego sie spodziewałem na tym forum... Adminie proszę skasuj tych podszywów.. Czy ktos normalny może sie wypowiedzieć>? Dla mnie to poważny problem

Gość dobrze gada...
wpisz nick czang----------to masz takie topiki ktore ci pomoga :P -

Podszywy mnie bardzo denerwują, jednak przyznam, że przechodzi mnie dreszcz na dźwięk moczu siostry uderzającego w sedes.

Gość Ocokaman
Podszywy.. A ja serio mam problem.. Ciągłe kłotnie!!! Mam tego dosyc.. Wmawia mi że jej bronie we wszystkim..

Gość baby sa glupie...
przeruchaj ja to jej przejdzie.

Gość MaIaCalineczka
Poczytaj moj temat.

Gość Mryyyp
Zagubionytrochewtym656 paszoł ty w pizdu....

Gość justa;/.
a co takiego mowisz swojej dziewczynie o siostrze ze az zastanawia sie nad wziazkiem?