Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomozcie mi

Dziwne krwawienie

Polecane posty

Miałam 2 razy w miesiącu okres- tzn pierwszy okres trwał tydzień, zaś tydzień później miałam następny, który trwał tez ok. 5-6dni . Tydzień później rano wstałam i podczas załatwiania się, odczuwałam pieczenie . Zauważyłam lekkie krwawienie i odczuwanie, ze coś mi tak jakby leciało nadal i muszę biec do ubikacji, myślałam ze to mocz, ale leciało mi troszeczkę krwi i kropelki moczu. PO pierwszym okresie, o którym wspomniałam wcześniej , wzięłam tabletkę anty. (przed drugim okresie)no i właśnie tydzień po tej tabletce dostałam okres 5-6dniowy. Czytałam ze to normalne po tabletce dostać okres krótki. Ale zastanawiam się czy to jest związane z ta tabletka czy to coś innego. co o tym myślicie?? co to może być? Pomóżcie.

Gość ja też nie czaję
jedną tabletkę?

Gość ja też nie czaję
a po co ją wzięłaś.

Gość ja też nie czaję
więc tabletka po Taka tabletka robi spustoszenie w organizmie i to drugie krwawienie prawdopodobnie było od tego. Czytaj ulotki tam jest napisane że tak się może zdażyć

bierzesz tabletki antykoncepcyjne na raty wtedy kiedy kochalas sie bez zabezpieczen?? jaki w tym sens???

Gość ja też nie czaję
i biorąc pod uwagę to że współżyłaś bez zabezpieczenia to przez parę miesięcy nie radzę sie sugerować żadnymi wyliczeniami dni płodnych i nie płodnych i radzę nie panikować jak nie dostaniesz okresu w terminie.

ale to bedzie krotkie ..spustoszenie? moze sie wszystko wrocic do normy tak jak wczesniej? moze dojsc do czegos groznego...?

Gość ja też nie czaję
chyba że to jednak nie była tabletka "po". Była jedna w paczce czy 21

"Była jedna w paczce czy 21" Pewnie nie wie. Dostała może coś od koleżanki albo kupiła na bazarze. :o

Gość ja też nie czaję
nie takie krótkie, niektóre dziewczyny parę miesięcy wracają do normy po tabletkach PO

Gość ja też nie czaję
Perwersja ja już takie rzeczy czytałam że już nic mnie nie zdziwi.

nie wiem czy mozesz byc spokojna skoro bierzesz jakies tabletki i nie umiesz okreslic co to bylo..

Gość ja też nie czaję
nie wiem. Dalej nie wiemy co wzięłaś. Powiedz chociaż jak zdobyłaś tą cudowną tabletkę i ile było ich w opakowaniu.

Gość ja też nie czaję
wiemy że wziełaś raz tylko jest różnica między tym czy wziełaś tabletkę antykoncepcyjną czy tabletkę po