pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Miałam 2 razy w miesiącu okres- tzn pierwszy okres trwał tydzień, zaś tydzień później miałam następny, który trwał tez ok. 5-6dni . Tydzień później rano wstałam i podczas załatwiania się, odczuwałam pieczenie . Zauważyłam lekkie krwawienie i odczuwanie, ze coś mi tak jakby leciało nadal i muszę biec do ubikacji, myślałam ze to mocz, ale leciało mi troszeczkę krwi i kropelki moczu. PO pierwszym okresie, o którym wspomniałam wcześniej , wzięłam tabletkę anty. (przed drugim okresie)no i właśnie tydzień po tej tabletce dostałam okres 5-6dniowy. Czytałam ze to normalne po tabletce dostać okres krótki. Ale zastanawiam się czy to jest związane z ta tabletka czy to coś innego. co o tym myślicie?? co to może być? Pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Styczeń 15, 2012 a nie masz zapalenia drog moczowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Mozliwe. Ale to co ja powinnam zrobić? i dlaczego akurat zapalenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 15, 2012 "wzięłam tabletkę anty." Mogłabyś to rozwinąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 antykoncepcyjną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 15, 2012 :o Jaką tabletkę, po co, kiedy dokładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Styczeń 15, 2012 chyba powinnas pojsc do lekarza moja droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 jedną tabletkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 nie pamietam jaka dokladnie byla to tabletka anty. ale wzielam ją 1 dzien po pierwszym okresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 tak, jedna tabletka, tylko w tedy- tak to nie biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 a po co ją wzięłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Po co ją wzięłaś? To była zwykła tabletka anytkoncepcyjna czy tabletka 72h po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 bo kochalam sie bez zabezpieczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 więc tabletka po Taka tabletka robi spustoszenie w organizmie i to drugie krwawienie prawdopodobnie było od tego. Czytaj ulotki tam jest napisane że tak się może zdażyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 trudno mi powedziec jaka to tabletka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Styczeń 15, 2012 bierzesz tabletki antykoncepcyjne na raty wtedy kiedy kochalas sie bez zabezpieczen?? jaki w tym sens??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Jesteś chyba najgłupszą osobą na jaką natknęłam się na tym forum. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 i biorąc pod uwagę to że współżyłaś bez zabezpieczenia to przez parę miesięcy nie radzę sie sugerować żadnymi wyliczeniami dni płodnych i nie płodnych i radzę nie panikować jak nie dostaniesz okresu w terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 ale to bedzie krotkie ..spustoszenie? moze sie wszystko wrocic do normy tak jak wczesniej? moze dojsc do czegos groznego...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 chyba że to jednak nie była tabletka "po". Była jedna w paczce czy 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 15, 2012 "Była jedna w paczce czy 21" Pewnie nie wie. Dostała może coś od koleżanki albo kupiła na bazarze. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 nie takie krótkie, niektóre dziewczyny parę miesięcy wracają do normy po tabletkach PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 Perwersja ja już takie rzeczy czytałam że już nic mnie nie zdziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 czyli moge byc spokojna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 ja sie dowiem jeszcze dokladnie jakie to byly tebletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Styczeń 15, 2012 nie wiem czy mozesz byc spokojna skoro bierzesz jakies tabletki i nie umiesz okreslic co to bylo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 nie wiem. Dalej nie wiemy co wzięłaś. Powiedz chociaż jak zdobyłaś tą cudowną tabletkę i ile było ich w opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 wzielam- raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomozcie mi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 od kolezanki.. nie mam pojecia... napisze dzisiaj albo jutro ... zapytam sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie czaję Napisano Styczeń 15, 2012 wiemy że wziełaś raz tylko jest różnica między tym czy wziełaś tabletkę antykoncepcyjną czy tabletkę po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach