Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza9234

Pieczenie cewki moczowej w 3 miesiacu ciazy...

Polecane posty

Gość Iza9234

takie nie do wytrzymania ;/ potrzebuje rady doswiadczonych kolezanek... mozna przyjac jakis urosept np ? fotolizyne? nie umiem sie skontaktowac z lekarzem

Brlama urosept i pilam zurawine,ale jesli mocno czujesz jutro do lekarzaq,moze bedzie potrzebny nie inwazyjny antybiotyk...

ja cały czas mam problem z pęcherzem. moja lekarka mówi ze jest to bardzo nie bezpieczne dla płodu jak sie tam dostanie bakteria. nie bierz sama tabletek. idz do lekarza jutro. ja biorę uretin i antybiotyk keflex.

Gość jeżyk z jabłuszkiem
możesz brać urosept, wit C, żurawit, pić sok porzeczkowy, wyciskać cytrynę do wody mineralnej, użyć tantuum rosy, dobrze też owinąć się kocem i nie wychodzić na dwór

Gość jeżyk z jabłuszkiem
a do lekarza idź, to może przepisze coś mocniejszego co "zabije" bakterie i poczujesz się lepiej. Są bezpieczne środki, które od 3 miesiaca można spokojnie wziąć. jeśli nie dostaniesz się do ginekologa idź do internisty!

Gość Iza9234
dziekuje:) dzisiaj w takim razie nie bede nic brac, szkoda ze do lekarki nei umiem sie dodzwonic, ale w koncu jest niedziela;/ narazie pozostaje mi woda z cytryna i jakies herbatki, dobrze wiedziec ze wogole w ciazy na tym etapie mozna juz cos brac na takie dolegliwosci. jutro sie wybieram do lekarza.

Gość Iza9234
co jakis czas mialam kiedys takie problemy, raz nawet zapalenie miedniczki nerkowej sie z tego zrobilo i sikalam krwia ;/ dlugo juz mialam z tym spokój, az tu nagle teraz w ciazy... wiem ze w ciazy to czesta dolegliwosc i tymbardziej ze kiedys czesto mnie to dreczylo powinnam sie tego spodziewac;/