Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to przetrwac

Wyjazd faceta do USA

Polecane posty

Gość jak to przetrwac

Witajcie ;) Moj facet niedlugo wyjezdza na 2 miesiace do usa, mam w zwiazku z tym do Was pytanie. Czy ktos sie orientuje jak mozna zrobic zeby miec jak najtansze polaczenia z Polski do Usa na telefony komorkowe i odwrotnie? Nie bedziemy mieli telefonu stacjonarnego, wiec odpada. Pozostaja komorki. Orientuje sie ktos moze jak to wyglada?

Gość jak to przetrwac
up

Gość jak to przetrwac
Wlasnie problem w tym, ze tam gdzie on jedzie bedzie roznica czasu 8 godzin, wiec skype w tygodniu odpada :( Jak bedzie w pracy nie bedzie mogl siedziec na skype, a po powrocie u mnie bedzie pozna noc, wiec bede musiala isc spac zeby rano wstac do pracy. Zostana nam tylko weekendy na skype, a chcialabym moc do niego w tygodniu chociaz co drugi dzien zadzwonic i chwile porozmawiac. Mam tutaj na mysli dzwonienie na komorke. Moge kupic jakies karty zeby z budki dzwonic itd., bylebym mogla z nim porozmawiac troche czasu. Orientuje sie ktos jak to wyglada?

Gość jak to przetrwac
Maila spoko, ale same wiecie, ze to nie jest to samo co uslyszenie glosu ukochanej osoby, chocby przez kilka minut. Co do telefonow to ok, tylko nie znam sposobu, ktory powodowalby ze te polaczenia bylyby w miare mozliwosci jak najtansze. Bo wiadomo, ze standardowo minuta kosztuje pewnie ok. 3 zl :o

Gość kupujesz telegrosik
i dzwonisz z komórki, za 10 zł masz pół godziny rozmowy

Gość jak to przetrwac
z tym telegrosikiem ok, fajny pomysl. Czyli kupuje specjalna karte do tel komorkowego i moge dzwonic na amerykanski nr komorkowy?

Gość kupujesz telegrosik
telegrosik to karta na której jest kod który wstukujesz na komórke

Gość jak to przetrwac
ok, ale bede mogla dzwonic tak samo tanio na komorke w stanach? stacjonarnego nie bedzie mial, wiec odpada :o

Gość zuzuzzzuz
jest skype , rynga wiec po co ci telefon ???

Gość jak to przetrwac
skype w tygodniu odpada bo jest roznica czasu 8 godzin, W pracy wiadomo, ze na skype nie bedzie mogl siedziec, a jak wroci po pracy ok. 17-18 to u mnie bedzie pozna noc, a raqno trzeba wstac do pracy :o w tygodniu nie ma opcji zebysmy na skype siedzieli, tylko w weekendy. A wiadomo, ze chcialabym w tyg choc przez chwile z nim porozmawiac.

Gość kupujesz telegrosik
ja Ci powiedzialam ile za ile rozmwaiam z komórki na komórke własnie

Gość jak to przetrwac
ok, dzieki. W takim razie jak tylko wyjedzie zaopatrze sie w ta karte telegrosik.

Gość sprawdz moje telegrosik
czy tego typu oferty ;)

dzwonisz ze skype na komórkę. u mnie się sprawdzało jak byłam 5 miesięcy w stanach.

Gość jak to przetrwac
a ile placilas dzwoniac ze skype do stanow na komorke? jak to cenowo wyglada?

Gość jak to przetrwac
no ok, a le masz minut do przegadania za te 24 zł?

Gość do 40 pln
karta heyah i płacisz 59 gr za minutę. Na komórkę.

Gość jak to przetrwac
dziekuje za wszystkie info. Kupie sobie karte telegrosik. Dzisiaj dopadl mnie dolek :( Jeszcze nie pojechal, a mnie juz jest tak bardzo ciezko :( Nie wiem jak ja bez niego te 2 miesiace wytrzymam, a tu jeszcze tak mocno ograniczony kontakt ze wzgledu na roznice czasu :(

Gość jkjoohuk
Dziewczyno, to tylko 2 miesiace. Ja czekalam pol roku, az zobaczylam sie z narzeczonym. I pomimo roznicy czasu uzywalismy Skype, on czasami siedzial nawet do 3 w nocy, a na rano mial do pracy, ale wolal ze mna porozmawiac niz spac. Szybko czas ci zleci. Ja czesto dzwonie do rodziny z Polski ze Skype na zwykly telefon lub komorke. Gdy na komorke to troche wiecej mnie to kosztuje, ale i tak sa to grosze.