Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadłub statku 89

jak odwołać gości weselnych?

Polecane posty

Gość Ksenia50
ale w jaki sposób zawinił ?

Gość kropełka
Możesz spróbować dzwonić, ale nie zdziwię się jeśli cię to przerośnie, bo każdy zapyta dlaczego. Też bym zapytała. Też wysłalabym listy. A bliską rodzinę poinformowała przez rodziców albo próbowała dzwonić. Współczuję bardzo.

Gość wolna wola sp. z o.o.
skoro on nie dopuszcza mozliwości, że wesela nie będzie dlaczego ty chcesz wszystko odwołać? nie rozumiem o co kaman, co sie stało?

Gość sdfg
a może i TY Zawiniłaś

Gość .mk;ljkljlk
autorko co musi zrobic facet by odwolywac wesela, moze przesadzasz, moze poniosly cie emocje...zaczekaj pare dni

Gość kadłub statku 89
wczoraj pokłócił sie ze mną,trzasnął drzwiami i wyszedł.nie odbierał telefonu wiec czekałam.wrócił po 3godzinach,zupełnie zalany jak teraz tak się zachował to co bedzie po ślubie?

Gość hgjdtyj
może to jednorazowy wyskok, ale tez moze zaczac traktowac alkohol jako oskocznie od problemow, nie wiem co ci powiedziec, w sumie zalezy tez czy wczesniej mialy mijesce takie incydenty czy ciagnie go do alkoholu

Gość i to jest powód??
no weź! i chcesz odwołać ślub tylko dlatego,że się zalał?? aha

Gość mnie zostawil bez slowa
tudzien przed slubem!!!! odwolal wszystkich swoich gosci a mi powiedzial ze mnie kocha!! dowiedzialam sie od obcych ze slubu nie ma!! mam depresje do dzisiaj. powod nie powiedzial mi jaki, ale jego matka powiedziala ze to moja wina gdyz nie chcialam calosci weselea zaplacic, mimo iz jego strona powiedziala ze pol na pol.

Gość kadłub statku 89
była mała sprzeczka a ten trzasnął drzwiami,wyszedł dresach więc mówię zaraz wróci.A ten dopiero o 21wszej,zalany wpadł w drzwi Uu mnie w domu zawsze był szacunek i rodzice rozmawiali jak mięli problemy czy odmienne zdania

Gość kadłub statku 89
nie wiem jak ja ludziom spojrzę w oczy

mnie zostawil bez slowa wiem ,ze teraz ci cięzko , ale kiedyś zobaczysz ,że dobrze sie stało . Skoro małżonek we wszystkim mamusi słuchał....

Gość kadłub statku 89
tam mi ciężko ale jakos to muszę przezyć.wole teraz to wszystko odwołać niż maja się takie sytuacje powtarzać

Gość kadłub statku 89
z takiego powodu,że wyszedł bez słowa,nie odbierał telefonu przez 3 godziny i wrócił pijany

Gość vbbghb
niech odwoła bo widać że jeszcze niedojrzała

Gość jeniferr8787***
a po co, niech se przyjdą :classic_cool:🖐️

rozumiem . moim zdaniem masz racje , odwołaj ślub . Bo skoro nie zdajesz sobie srawy ,ze małżęństwo to kompromis i wybaczanie to znaczy ,ze jeszcze do niego nie dorosłaś . Porównujesz swoją sytuacje z sytacją rodziców ? wierzę ,ze są ludźmi kulturalnymi i opanowanymi ale skad wiesz ,zę zawsze tak było ? Jak wygladało ich " docieranie sie " ?

a ponadto będać na miejscu twojego narzeczonego zaczełabym sie bać już teraz co zaczełabyś wyprawiać jakby przyszły naprawdę poważne klopoty .

z takiego powodu,że wyszedł bez słowa,nie odbierał telefonu przez 3 godziny i wrócił pijany aha.. to odwołaj koniecznie facet jeszcze nie wie, jakim jest szczesliwcem :D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ale jaja!!!:P:P:P

Gość flippinlife
odwolaj koniecznie. po co mu baba maszkaron, ktora bedzie tylko gorsza i bardziej zrzedliwa w przyszlosci?

Gość proste.............
Oooo matko :D To prowo, nie wierze w to :P

Gość kadłub statku 89
jakie prowo?chciałam uzyskać porady,wsparcia a wy jeszcze na mnie najezdzacie

wspieramy cie przecież... ja uważam, że BARDZO DOBRZE ZROBIŁAS inerpretację zdarzenia mam nieco odmienną :D

Gość Wiedźmak Plugawiec
To znaczy, że jesteś już wolna ?

Gość ewwwwwa222
Decyzja o slubie podjeta zdecydowanie za wczesnie. Niedojrzałe i infantylne dzieci chcą się bawić w dom, pewnie na koszt rodziców. Wnioskuje to po tym ze samodzielne mieszkanie, utrzymywanie się pociąga za sobą pewne skutki w podejsciu do zycia i mentalności. Małzenstwo to odpowiedzialnosc za drugą osobę, umiejetnosc kompromisow, tolerowania bledow i niedoskonałosci bo jestesmy tylko ludzmi A autorka prezentuje nam jakas farse kobiety ktora chociazby z racji wieku powinna zachowywac sie powaznie. Lepiej odwołac slub niz rozwodzic sie bo mąz zostawia skarpetki obok łozka i niedokreca tubki z pastą do zebow

Gość kadłub statku 89
widzę jakieś marny podszyw! wcale tak nie było! moje posty kończa sie na pierwszej stronie