Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadłub statku 89

jak odwołać gości weselnych?

Polecane posty

jesli chcesz odwolac to zrob to bo pozniej mozesz tego zalowac ze nie zrobilas tego ze wzgledu na gosci. Wiem co mowie bylam w podobnej sytuacjii.

nie ukrywam, że spodziewam sie naszego dziecka, a decyzja o ślubie została przyśpieszoczna i podjęta wspólnie. powodem mojej decyzji są jego słowa o mnie powiedziane innej kobiecie, co gorsza jego byłej kobiecie. zostawił u mnie przypadkiem otwarte gg. zajrzałam, przeczytałam ich rozmowę z której wynikało, że on zaluje, że jestem w ciązy, że musi sie żenić, ze koniec wolności i że dziękuje (!) za spotkania (swojej byłej) , bo inaczej by już całkiem oszalał. nie wiem czy mnie zdradzał czy nie, ale zabolały słowa. ślub jest decyzją na całe życie i powinna byćprzemyślana. nie chce miec męża z pryzmusu, bo wypada. z resztą nie jest dzieckiem. ma 27 lat.

Gość wolna wola sp. z o.o.
wtf? dziewczyno, brykasz wobec tego grabarzowi spod łopaty :D ależ masz szczescie... trzymaj się cieplutko - ten facet nie zasługuje na szansę :classic_cool:

Gość aguuunia 26, pppp
Autprko wspolczuję. wyjasnil ci chociaz cala sytuację? Masz racje ze chcesz odwolac slub, tez bym tak postapila.

mówię, dziś przychodzi do mnie , bo chce usalić formalności odnosnie odwolania ślubu. on nie chce tego odwoływać, róbowal cos tam wyjasniaąc, ale dla mnie nie ma tematu. jego matka dzowni do mnie non stop, swoim rodzicom nic jeszcze nie powiedzialam, ale dla mnie jest wszytsko jasne. : slubu nie bedzie.

Gość aguuunia 26, pppp
jestes na 100% pewna? Nie daj sie przekonac, pewnie jak przyjdzie bedzie mydlil ci oczy, szkoda czasu na oszusta, ktory nawet nie potrafi uszanowac nowego zycia.

no to zmienia ostać rzeczy ,rzeczywiście . Masz prawo czuć sie tak jak sie czujesz , moze jednak dobrze byłoby porozmawiać mimo wszystko ?

Masz zapisane gdzieś to, co on pisał? Żeby jego mamie pokazać w razie czego, i swoim rodzicom? Bo tak to on Cię przedstawi jako histeryczkę która źle coś odczytała i ma zwidy.

nie jestem z tych co daja sobą manipulowac. z rozmów z jego była wynikało jedno, że nie chce slubu, ze nie chce dziecka, klamal ze ja i moja rodzina zmusiliśmy go do ślubu. żałosne. jak mu w piątek powiedzialam o sowjej decyzji , popłakał sie, cos probowal tlumaczyc, mówił, że nas kocha itd, ja po prostu wyszlam. caly czas dzwoni, ale nie pofatygował się, aby nawet przyjść w ciągu tych dwóch dni. widać, jak mu zalezy.. zawiodłam sie , znam go przeszło dwa lata i najwidoczniej nie pzoanalam go do konca.

Gość katnis znaczy kotna
ODWOŁUJ !!!!! NATYCHMIAST!!! Ale skurwysyn. Nie daj sie mała-teraz juz WY sie nie dajcie-alimenty dla siebie i dziecka-NIE ZAPOMNIJ!!! I nie martw sie istnieją super meżczyzni kochajacy kobiety z nie swoimi dziecmi. Super że zauważyłas co ten skwysyn nawyprawiał. BARAWO

Gość katnis znaczy kotna
Archiwum gg

o 20:00 przychodzi do mojego mieszkania. mówię mu, ze ma odwolac swoich gosci, oddam mu piersionek, niech wezmie swoje rzeczy ktore mial u mnie pomieszkując od czasu do czasu i niech znika raz na zawsze. najsmieszniejsze jest to, ze zawsze mowil, ze ta jego byla to taka i taka, ze kocha tylko mnie, ze nie ma z nia kontaktu:o

A to gadu było włączone na Twoim komputerze czy na jego? Bo jak na Twoim to nawet jak ma hasło na profilu można archiwum odzyskać i odczytać! Co za gnojek, zamordowałabym normalnie świnię... Biednego zmuszają. Do seksu też go zmuszałaś? Bez zabezpieczenia? Przywiązałaś go do łóżka i gwałciłaś? Na pewno, przecież sam by nie chciał biedaczek no. Kawał chama, nie daj się wkopać w małżeństwo z takim, on Ci w przyszłości jeszcze wypomni, że go złapałaś na dziecko, zmusiłaś do ślubu itd. Po co Ci to?

Jestem honorowa i też bym tak zrobiła. Spierdzieliłaś śmierci spod kosy, dziewczyno. Wyobrażasz sobie, jakbyś się po kilku-kilkunastu latach dowiedziała, że nadal mają kontakt, a on się żali ex? Tego jeszcze nie grali, ślubu jeszcze nie było, a dziad już się na przyszłą żonkę skarży...

Gość prowohahaha
komus sie fakty myla

Kurcze szkoda że na jego :( Ale swoim rodzicom powiedz dokładnie co przeczytałaś, powinni Cię zrozumieć, jego mama może nie uwierzyć. Chłopy ogólnie mają nie po kolei w głowie pod kątem eks :o

kadłub statku 89 mała, masz więcej szczęscia niż rozumu... że to sie teraz wydało związek z takim człowiekiem groziłby ci schizofrenią, predzej czy później mówi jedno, robi co innego - i każdemu wciska co innego. widać, że jestes sensowna panna z twoich postów i na pewno dasz sobie radę... a dzieciatko będzie twoim szczesciem :)

Gość a co tam..
przeciez to prowo :-O nie pisała by na tym forum, tylko na weselnym, a poza tym raz pisze, ze zostawił otwarte gg u niej i sobie poszedł,a potem, ze to było najego laptopie :-IO wex laska!!!! Zreszą cały styczeń i luity to będzie masakra, bo gimgówno ma ferie!!! i będą wymyślać niestworzone historie :-O

prowo nie prowo, ktos sie postarał :D :classic_cool:

narzeczony czasem przebywa u narzeczonej, prawda? co w tym dziwnego? nocowal u mnie przez weekend, to bral ze soba laptopa:o i tak oto zobaczyalm ta rozmowe u mnie w domu, na jego laptopie. tak ciezko to zrozumiec? na weselenym nie psize, bo tam maly odzew...

Gość MONIKA XXXX
JAKI H*J ale to facet nic dziwnego. nie daj się manipulować. masz prawo do decyzji nie myśl o gościach to tobie w gorszych chwilach będzie przychodzić do głowy co przeczytałaś na jego gg. nikt po za tobą nie będzie wiedział co ciebie boli. jeśli powiesz mu o tym co czytałaś to albo się wyprze albo zarzuci ci kontrole urażone męskie ego, że niby mu nie ufasz. i tak będzie w kolo. rozmowa bez końca ale pamiętaj że teraz musisz dbać o siebie i maleństwo. Na pewno będziesz mogla liczyć na rodziców nie boj się na pewno nie zostaniesz sama, masz rodzinę a na dziecko będzie musiał płacić pieniądze

Gość klkllk
autorko jestes?

Gość hghtr6g
a moze mejlowo ? Chociaz nie, to glupi pomysl. Popros mame, ale niech i ona nie mowi dlaczego tak a nie inaczej..