niesmiala17 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Plastry, tabletki, implant czy co , jakie stosujecie antykoncepcje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ljeko Napisano Styczeń 15, 2012 seks analny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Styczeń 16, 2012 Ja używam cyclotestu - monitora płodności. Tak w skrócie to metoda objawowo-termiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiala17 0 Napisano Styczeń 16, 2012 ja mialam tabletki, w sumie dalej je mam, ale obawiam sie ich brac, poniewaz moja siostra brala z 3 lata i teraz maja problem z dzieckiem, nie jestesmy pewni w 100% czy to to jest powodem, bo miala tez torbiel jajnikow.. ale i tak nie chce brac czegos czego moge pozniej bardzo zalowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość metody naturalne Napisano Styczeń 16, 2012 a konkretniej metoda objawowo termiczna. 4 lata bez wpadki. Zalety metody: ekologiczna, tania, poznajesz własne ciało i widzisz jak się coś dzieje niedobrego, przydaje się jakbyś chciała zmienić front i zajść w ciążę Wady: codziennie trzeba robić pomiar i notować obserwacje, trzeba się dobrze nauczyć (można podczas nauki używania gumek), w okresie płodnym nie można współżyć albo się zabezpieczać dodatkowo, są trudności przy różnych chorobach i nieregularnym trybie życia, ale do przejścia, sama taki prowadziłam na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilkanascie minut Napisano Styczeń 16, 2012 jak rodziłaś załoz sobie wkładkę z miedzią-są duzo tańsze niż hormonalne a tak samo skuteczne. miedzianka kosztuje ok 100 ,a hormonalna Mirena ok 1000. Mam juz drugą i baaardzo sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiala17 0 Napisano Styczeń 17, 2012 nie rodzilam jeszcze, przyznam sie , ze z chloapkeim przez jakis czas wspolzylismy bez zabespieczenia, mega nie odpowiedzialnie, ale nie jeste w ciazy ani nic i zastanawia mnie fakt czym to jest spowodowane.. i dlatego et zpytam o antykoncepcje zbey pozniej mogla miec dziekco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Styczeń 17, 2012 idz po prostu do ginekologa on powinien doradzi ci ci najlepsza dla ciebie forme antykoncepcji, i nie zapomnij o badaniu. a masz regularne meisiaczki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewinie Napisano Styczeń 17, 2012 pewnie dostanie i tak tabletki bo lekarze mają od tego odsyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Pewnie dostaniesz, no pewnie najlatwiej wziasc recepte, a skutki niezbadania sie przed rozpoczeciem antykoncepcji moga byc opłakane, jesli jest wszystko ok, spoko bierz tabletki, ale dziewczyny badajcie sie najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiala17 0 Napisano Styczeń 17, 2012 mieszkam w UK . Bylam u ginekolog , ktora tylko zapytala czy chce tabletki czy cos, no to powiedzialzm, ze tabletki, ona mi je dala, kazala mi obserwowac wszytsko, a jak nie to odstawic i szybko isc do niej, bralam przez 10 dni, ale mialam plamienia, dziewczyny mowia ze to normalne i nie potrzebnie przerwalam. Nie poszlam ponownie do niej, bo moj ang. nie jest najlepszy, a reszta parcuje , ale chlopak ma teraz wolne, to pojde znim. Ona nie robila mi wczesnie zadnych badan. a t byla klinika antykoncepcji w UK . Tu jets wlasnie za darmo. Miesiaczki mam nieregulane, Cykl ma raz 29, raz 34 dni nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach