Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoRi1990R

Problemy z facetem.

Polecane posty

Gość DoRi1990R

Witam was wszystkich. Chciałam poradzić się was w pewnej sprawie którą zaraz wam napisze i proszę pomóżcie mi co mogę z tym zrobić. Chodzi o mojego chłopaka. Jestem z nim już półtora roku i wszystko by było dobrze gdyby nie jego uzależnienie od komputera. Na początku naszej znajomości nie przeszkadzało mi to bo myślałam że siedział na kompie bo nie miał dziewczyny ale po pewnym czasie gdy już ze sobą byliśmy nie zmieniło się to. Mieszkamy od 3 miesięcy razem i coraz bardziej mnie to denerwuje i irytuje. Ja studiuje zaocznie i pracuje a on studiuje dziennie. Gdy ja przychodzę z pracy - on gra, w weekendy ja jestem w szkole - on gra, wieczorem ja idę spać bo na rano do pracy - on gra chociaż ma na 8 na uczelnie... wiecznie tylko gra i gra. Nigdzie nie wychodzimy bo on nie lubi, nie lubi tańczyć, uprawiać sportu, wychodzić ze znajomymi - bo ma tylko w internecie. A ja chce czasem wyjść z domu, pobawić się bo jestem młoda, iść na basen, lodowisko gdziekolwiek byle by nie siedzieć cały czas w domu a dla niego sensem życia jest granie :( Może jeszcze powiem że studiuje informatykę i widzę że jest w tym dobry ale bez przesady ile można siedzieć przed komputerem?? Kocham go bardzo, ma wiele zalet które w nim uwielbiam ale właśnie jego największą wadą jest to że gra całe dnie i noce i boje się że przez to nie będzie się układać miedzy nami i skończy się nasz związek bo ja nie wytrzymam tak dłużej...

Gość Samotny28
Byłem jak twój chłopak (5 lat temu) Dziś rzadko gram, czasem jedynie dyskutuję tu i ówdzie na forach, a dziewczyny znaleźć nie mogę .. Ja się pytam jak ci się udało poznać swojego chłopaka?

Gość DoRi1990R
A jak można poznać chłopaka uzależnionego od komputera? Przez internet. Odpowiedziałam na jego ogłoszenie - szukał partnerki na wesele brata ciotecznego. Poznałam go w wakacje byłam wtedy bardzo samotna więc postanowiłam tak poszukać bo w realu trafiałam na samych idiotów.

Gość Samotny28
I czym cię ujął ten facet? Miał ładne foty? Super opis profilu? Co zdecydowało, że do niego napisałaś? Ja często piszę do różnych dziewczyn ale otrzymuję zero odpowiedzi ..

Gość -=MUKA=-
hej samotny28 odezwij się do mnie : kukuruku90@gmail.com

Gość Samotny28
wysłalem maila

Gość DoRi1990R
Napisałam bo byłam samotna ale też dlatego że nie miałam z kim iść na wesele mojego brata ciotecznego. On napisał zwykłe ogłoszenie na jakiejś stronie nie był ot jakiś profil randkowy... A ja po prostu wybrałam ogłoszenie które mnie zaciekawiło.

Gość Samotny28
gdzie dał to ogłoszenie? na gumtree?

Gość DoRi1990R
Na bialystokonline.pl bo mieszkaliśmy wtedy oboje w Białymstoku.