Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impatient

chodzi o moj błąd przy wyborze sukienki

Polecane posty

Gość impatient

byłam u krawcowej i szyje sobie długą sukienke.. ale jestem niska..ona mnie przekonała argumentem , ze własnie niskie osoby powinny miec gługie sukienki ..ale ja nie jestem przekonana .;/ w obcasach bede miała ok 168 cm wzrostu. Co myslicie ?

Gość znamto
zależy od tego jaki będzie kruj sukienki

Gość vbbghb
168 to raczej nie bedziesz niską dziewczyną...myśle, że jeśli sukienka jest dobrze dopasowana będzie ok. Krawcowa chyba wie, co robi

Gość impatient
no tak bo ogolnie to mam 160 no i obcasy .. wybrałam sukienke dopasowana ale od pasa lekko rozszerzoną ..nie taka prosta rura.. ale moja kol. ma 180 i ubiera 12 cm korki.. troche dziwnie bede przy niej wygladała..ale zreszta.. to ona chyba bedzie czuła sie jak mamut.. i z nią w parze nie ide ;P ale brak mi pewnosci i mam wrazenie, ze porwałam sie z motyką na słonce ..

Gość kobietkataka90
dlugie sukienki powonny miec osoby ktore maja brzydkie krzywe grube nogi . jeslit akich nie masz to szyj krotkka!!!!!!!

Gość kobietkataka90
ja tez mam 160 i nie zalozylabym nigdzie i nidgy dlugiej sukienki puki jestem szczupla mloda i zgrabna

Gość impatient
mnie skusiła moja .. znalazłam taka piekna.. i szczerze to moze trochę z zazdrosci.. bo jednak długie sukienki ładnie sie prezentuja

Gość vbbghb
kobietko najpierw kup słownik potem krótką sukienkę:D

Gość kobietkataka90
sóper!

Gość kobietkataka90
kópie napoewno

Gość impatient
dobra, nie kłóccie sie :D przesle Wam link może ?

Gość vbbghb
poza tym niezależnie od grubości nóg jest jeszcze coś takiego jak dress code, który mówi o tym, że wieczorem sukienek koktajlowych nie zakładamy;)

Gość vbbghb
pokaż:)

Gość impatient
no i tył na zwykły zamek .. dół zwyczajnie prosty , puszczony

Gość kobietkataka90
kogo obchodzi jakis kod. na obie studniowki mialam ktorkie, na slub tez taka planuje i wali mnie to czy to sie jakiemus kodowi podoba czy nie, waznie co mnie sie podoba i w czym ja sie czuje dobrze.

Gość swoja droga..........
bardzo ladna sukienka na pewnie bedzie ok

Gość kobietkataka90
haha! autorko na tym zdjeciu wzorowalam sie jak projektowalam swoja kiecke na studniowe. kolor ten sam, marszczenie na boku inentyczne tylko tych cekinow na dekoldzie nie mialam. i dlugosc do kolan prawie ze identyczna mialam :P

Gość kobietkataka90
a i ja zamek mialam z boku bo cala na brzuchu i plecach byla marszczona i z tylu by nie pasowal zepsulby efekt

Gość kobietkataka90
a i ramiaczka mialam na szyje i z tylu na X

Gość Wieczorowe to
Tylko długie sukienki !! Co z tego ze jesteś młoda i masz nogi ? W krótkiej wyglądasz jak debilka Kto widział na jakiejkolwiek gali , na czerwonym dywanie krótka suknie? :o

Gość impatient
noo .. bardzo mi sie podoba ta sukienka.. wiem,ze gdybym kupiła krotka to miałabym wyrzuty sumienie..ale teraz jak wiem ,ze bede miała długa, to sie boje jak bede w niej wygladac..bo nawet głupia nie pomyslałam ,zeby jakas inna długa przymierzyc..jak mam jechac na przymiarke to taki stres,ze masakra ;/ .. najwyżej bede wygladac jak ..

Autorko,ja tez mam 160cm i na wieksze wyjscia wybieram glownie dlugie sukienki.A ta jest przepiekna,dawno nie widzialam tak ladnego fasonu :)Jezeli masz szczupla budowe to z pewnoscia bedziesz sie w niej pieknie prezentowac.

Gość impatient
to na studniówke.. a co do nóg to mam proste :)

Gość kobietkataka90
u nas studniowki nie byly zadnymi galami ani trez czerwonego dywanu nie bylo. 99% dziewczyn miala ktorkie sukienki. ja nie mowie o kieckach typu tunika ledwo zakrywajacych tylek i cycki, ale o normalnyhc krotkich sukienkach. zreszta co wam do tego kazdy ma rpawo sie ubierac tak jak jemu sie podoba i tyle.

Gość kobietkataka90
pzatym ja debilka to bym wygladala w dlugiej po ziemie kiecy. jako jedyna w klasie bym taka miala. bezsens.

Gość impatient
wafelek z kremem dziekuje za otuchę ;* własnie pani która szyje mi sukienke, tez mówiła,ze długa wizualnie zwiekszy moj wzrost .. i ,ze duzo niskich osob szyje długie sukienki..

Gość kobietkataka90
ale wracajac do tematu, autorko jesli chodzi o fason to ladny bo sama taki mialam i wiem od ludzi ze moja sukienka podobala sie najbardziej tym ktorzy ogladali pozniej film (bo laski z klasy oczywiscie nigdy sie nie przyznaja ze kogos kiecka byla ladniejsza od ich lwasnych) ale gdybym teraz miala studniowke nie szylabym takiej samej, teraz podobaja mi sie gorsetowe bez ramieczak z pasem w talii sukienki. ktorkie oczywiscie. i taka wlasnie planuje na slub.

Gość impatient
kobietka ale tutaj nie chodzi o to ,ze bede jedyna w klasie w długiej sukni .. bo jest to rozłożone na poł ..ale chciałam się upewnic,czy ktos w podobnym wzroscie nosi długie sukienki i db w tym wygląda ;)