Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaa22laaaaaaaata

to prawda ,ze jesli przed ślubem jest źle to po slubie

Polecane posty

Gość juliaaa22laaaaaaaata

bedzie jeszcze gorzej? mój facet jest często chamski wobec mnie( np mówi do mnie ,,ty tępaku) , nie liczy sie ze mną ( np siedzi 3 dni u kolegów jak jest w moim miescie ,a nie u mnie) itd on chce się żenić ,ale wątpie cy zmieni sie na lepsze.. to prawda ,ze po slubie bedzie jeszcze gorzej? chcialam o to walczyć , może byłam naiwna ,ale mialam nadzieje ,ze zmieni się jak bede np wykazywać obojetność wobec niego , jak nie bede sie odzywać itd. to pomaga ,ale na krotko.. jestem przez niego klebkiem nerwów. dla porownania mój były też był apodyktyczny ,ale o wiele bardziej mnie szanował niż obecny . nie wyzywał mnie przede wszystkim ,może raz mu sie coś wyrwało ,ale nie 100 tak jak temu.. wiem ,ze są miliony facetów na świecie ,a boje sie tez ,ze skoro teraz jestem przez niego klebkiem nerwow po tak krotkim czasie ( 3 lata) to co by bylo po np 30 latach? mógłby mi zmarnować zycie ..

"...ale mialam nadzieje ,ze zmieni się..." Jak każda naiwna dziewucha. On Cię traktuje jak śmiecia, a Ty się zastanawiasz nad ślubem?!

Gość lkmzjsnc
tak, to prawda

Gość Zielona Laska
Po ślubie zawsze jest o jeden poziom gorzej, a po pojawieniu się dzieci wszystko spada o kolejny poziom. Jeżeli natomiast obie strony wykonają pracę na rzecz swojego związku to można te stracone poziomy odrobić

Gość hahahahaaaaaha
Swieta prawda; ale niektore kobiety sa tak zalosne, ze nic do nich nie dociera