Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosikkkkkkkkkowaaaaa

PREZENT NA DZIEŃ BABCI I DZIADKA !!!!!

Polecane posty

Witam mam rocznego synka i wiadomo dzien babci dzien dziadka juz niedlugo jaki prezent moge im dac Proze o rade i jakies fajne pomysly robotka tez moze byc

?

Gość motyle w brzuchu ..
Hmmmm .... trochę dziwne. Roczne dziecko ma dac prezent dla babci i dziadka. Przeciez ono nie rozumie jeszcze co to za dzien. A robienie szopki dla uszczesliwienia dziadkow uwazam ze moze poczekac do ok 3 urodzin, kiedy dziecko juz rozumie.

Gość gość
To są drobne prezenty od rodziców i dziecka dla babci i dziadka A ja myślę że taka ramka ze zdjęciem i odciskiem to fajna pamiątka i prezent właśnie w takim przypadku jak dziecko jest malutkie :)

Gość bananowy blues
Ja też mam roczniaka i zamówiłam na allegro odbitki w formacie 15x21 do tego antyrama i każdy dostanie po 2 sztuki z odciskiem stópki lub rączki - zrobione po prostu farbami (takimi dla dzieci oczywiście).

Gość gość
bananowy blues daj linka

Gość gana66
A może jak syn podrośnie to nauczy dziadków korzystania z internetu? :) Teraz jest tyle stron przeznaczonych dla naszych seniorów ;) http://senioralna.tv/

Gość karidz
A moze jakiś fajny masażer? Zawsze to połączenie przyjemnego z pożytecznym:) Tu jest nawet iekawa oferta: http://www.pomocedlaseniora.pl/masazery-87 wg moich poszukiwań ceny są o wiele niższe niż np. w stancjonarnych sklepach w moim mieście.

Gość MartaSob
Kup im cos takiego "zdrowotnego" - np jakiś ciśnieniomierz -firmę diagnostic polecam, dobre ceny mają... :)

Gość gość
Myślę, że fajnym pomysłem będzie zdjęcie wnuka w jakiejś ładnej ramce a do tego można dorzucić czekoladki czy perfumy. Osobiście dałam dziadkom perfumy z rozlewni, w której sama się zaopatruję czyli goia.pl bo jestem pewna, że są dobrej jakości i nie zawiodę się na nich :) Mały drobiazg i szczere życzenia a ich szczęście jest ogromne :)

Gość gość
Mi też pomógł w wyborze ranking z http://rankingcisnieniomierzy.pl/ . Mają uczciwie omówione ciśnieniomierze i też fajnie że biorą pod uwagę różne warianty i te bardziej klasyczne i te nowoczesne z akumulatorem sprzężone z mankietem bez dodatkowego przewodu.