Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Zermatt

1990 r., upada mur, NATO, 2005r. polska wchodzi do unii, 2012 rok a wy dalej

Polecane posty

Gość cOOle from Zermatt

nie zarabiacie nawet 1000 euro 🖐️:D:classic_cool: p.s. dzisiaj na heli wydałem prawie 1000 chf :D

Gość cOOle from Zermatt
chooy mi w usta

Gość Kasandra do wziecia
:)

Gość ....nookment
Nie zarabiamy 1000 euro ale nie płacimy za chleb 3 euro 🖐️ zarabimy 400 euro i płacimy 60 centów :classic_cool:

Gość ....nookment
hooy, że ten nasz chleb jest prawie bez mąki a w całej piekarni nie było żadnego zakwasu nigdy ale zapchać żoładek da się nawet trocinami 🖐️

Gość Olagś34
Julek ze Szmlulek do Zyd z babki prababki: A powiedz Żydzie z babki prababki, coście robili, że was tak znienawidzono? Czemu po pewnym czasie WSZYSCY mieli was dość, organizowali pogromy i prześladowania i wypędzali was? Za to, że byliście dobrymi obywatelami czy raczej za wasz szowinizm i ksenofobię oraz malwersacje? A może trzeba by spytać Palestyńczyków, którzy też was mają dość od czasu, gdy w Mandacie Palestyńskim okupowanym przez nich postanowili utworzyć tzw. państwo Izrael. A zrobili to po to, by was się pozbyć z Anglii, bo też was mieli po dziurki w nosie!

Gość ....nookment
Podszywe pojebane jak chooy :classic_cool:

Gość [15.01.2012] 19:44 [zgłoś do
Ale nieruchomosci sa drozsze od tych w Berlinie, Paryzu i Londynie :D🖐️

Gość to zes sie popisal!!!
Polska weszla do Unii w 2004, cielaku hahahah

Gość edup
nie znasz nawet historii , mur berliński został rozebrany pod koniec października 1989 roku , i po kiego fiuta tu świrujesz duupka ?

Gość cOOle from Zermatt
co nie zmienia faktu, że pracujecie za drobne 🖐️:D:classic_cool:

Gość edup
cOOle from Zermatt a choooj Tobie do tego ile zarabiam, być może pracuję w parlamencie europejskim a tu sprzątaczka zarabia 4000 Euro

Gość cOOle from Zermatt
Co roku w zimowym sezonie w wiosce Zermatt u stóp Matterhorn zatrudniam się w charakterze statysty przebranego za Owieczkę Wolli zabawiając turystów a szczególnie ich dzieci śpiewem,fikaniem kozłów i tańcem do korzystanie z atrakcji kulturalno-rozrywkowym.Wieczorami zabawiam też szczególnie wyglądniałych wynaturzonych praktyk niemieckich gośc przy pomocy tego co mam najlepsze-ust i pośladków. Ps to mordecza praca ale nie zawacham się i napisze iż jestem skazany na sukces:classic_cool:

Gość niestety.........
chleb w niemczech jest tańszy jak w polsce,1250 gram kosztuje 79 cent,ale inne produkty też są tańsze np kiełbasa kawa proszki do prania i dzieczyny w burdelach też za 10 euro można kolnoć a za 20 to ful wypas.

Gość Wszystko w temacie:
Dlaczego cOOle ma mordę jak słonecznik? Po ma usta pełne nasienia!

Gość cOOle from Zermatt
jakbym tyle zarabiał co wy, to bym musiał 500 lat pracować na mój dom z pięknym ogrodem ;) a o 3 porschakach, lambo i ferrari w garażu mógłbym pewnie zapomnieć 🖐️:D:classic_cool:

Gość edup
cOOle from Zermatt nawet nie masz pojęcia ile ludziska zarabiają w Polsce :) w górach sezon nigdy się nie kończy w górach mam dwa pensjonaty i inne majątki sam nie wiem ile mam kasy na różnych kontach , muszę to policzyć bo PITy trzeba rozliczyć

Gość edup
cOOle from Zermatt jebnięty jesteś ?

Gość cOOle from Zermatt
jesteście za mało ambitni i leniwi, pewnie dlatego tak mało zarabiacie, bo jak można to wszystko wytłumaczyć 🖐️:D:classic_cool:

Gość Dżvoadżvgo
Ej faktycznie to jakiś idiota.Napisał że wejście do UE miało miejsce w 2005 jak traktat akcesyjny podpisano 1 maja 2004. Z tym murem też wtopa.Dobrze że chociaż wie który mamy rok teraz.Pewnie wali jakaś chemię która mu rozpuszcza korę mózgową i dlatego takie głupoty tu wypisuje:D

Gość Mariolka z Wawy
3 porschaki,lambo i ferrari.I to wszystko w jednym garażu.No popatrz.Pewnie zaraz napiszesz że masz ruchomą poziomówke i to dlatego.:D Bardziej byś zyskał na uczciwości.Napisz po prostu że jesteś opóźniony w stopniu lekkim i nie masz już pomysłów na to jak kogos w ogóle styrać.

Gość Przeciez na 140 metrach nie
miesci sie tyle samochoduw :D

Gość temu
Zermatt ty niegoju czemu was nie lubi cały świat

Gość cOOle from Zermatt
oj nygusy nygusy ;) dom ma 500m2 z kawałkiem, garaż wolnostojący 140m2, calość kosztowała wiecej niż cała dzielnica w warszawie 🖐️;):classic_cool:

Gość lord stront
że też ci się chce, ciągle podawać te niewątpliwe fakty o twoim stanie majątkowym :classic_cool:

Gość Co to za cOOle?
:)