Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti ti tu tu

ma ktos ochote ze mna popisac

Polecane posty

Gość ManEk
To gdzie jest ta 20 ?? Ile tutaj dziewczyny macie lat, licze na normalna odpowiedz dla odmiany

Gość Fredriksen
Ty tam grzeczna bądź napalona bo coś dużo czasu Ci zajmuje odpisywanie :P W łóżku już jesteś?;)

Gość ManEk
25 , oczekuje odpowiedzi

Gość nie mogę zasnąć.
Czujesz jak moje sutki twardnieją, słyszysz coraz bardziej wyraźny oddech, oddech który odzwierciedla moje podniecenie ?

Gość Fredriksen
Czuję... Zaczynam je całować, lizać, ugniatać, przygryzać.. Paluszkiem schodzę niżej i delikatnie przejeżdżam po Twojej muszelce.. Jest taka mokra, słyszę cichutkie Twoje pojękiwanie kochanie

Gość Fredriksen
napalonanapalona a gdzie mąż?;>

Gość nie mogę zasnąć.
Dotykam twego penisa, wykonując delikatne ruchy ręką. Bawię się nim -ja to uwielbiam. Drugą dłonią pieszczę twój brzuch w okolicach pępka. Po chwili zsuwam się w dół, liżąc twe sutki, brzuch, a następnie członka, który staje się twardy jak głaz. Biorę go do ust, wykonując jednocześnie ręką dynamiczne ruchy. Po chwili wracam by całować twą szyję, nie zaprzestając masażu penisa.

Gość Fredriksen
Całuję Twój pępek i brzuch, jednocześnie ręką pieszcząc Twoją łechtaczkę.. Nie wytrzymujesz i ręką przesuwasz moją głowę w kierunku swojej pulsującej z podniecenia łechtaczki, którą delikatnie zaczynam lizać, jednocześnie wkładając paluszka do środka.. Czuję jaka jesteś gorąca i podniecona, nakręca mnie to jeszcze bardziej.. Mam ochotę ogromną na Ciebie

Gość Fredriksen
napalona sama mieszkasz?;) Nie masz ochoty pobaraszkować?

Gość ManEk
Nie moge zasnac, ty jestes kobieta? Jak tak to wiek prosze :p Napaloma- to ty mloda dupa jeszcze i atrakcji tutaj szukasz :)

Gość nie mogę zasnąć.
Fredriksen Mi już przeszła ochota :-)

Gość nie mogę zasnąć.
ManEk Mogłabym być prawie twoją mamą :-)

Gość Fredriksen
nie moge zasnac Oj szkoda:(

Gość ManEk
Nie moge zasnac - ale fantazje i tak masz fajna, nawet juz mi po tym opowiadaniu zrobilo sie cieplo:)

Gość ManEk
Napalona - zbyt rozgadana nie jestes, albo masz wolna tylko jedna reke

Gość Fredriksen
napalona to może zaopiekować się Tobą i Cię porozpieszczać?:) Nie tylko w łóżku :)

Gość ManEk
Ja tez sobie leze ale nie "zboczku" tylko na plecach i daje rade, a tutaj mialy byc opowiadania, fantazje Twoje, a ty leniwa taka :p

Gość nie mogę zasnąć.
i tak lodowato...

Gość Fredriksen
napalona coś ugotować smakołyki, potem Cię zabrać do kina i do klubu potańczyć bo młoda przecież jesteś i musisz się wyszaleć oraz coś mieć z tego życia :) A na końcu gorąca kąpiel z bąbelkami i masaż, jak już będziesz zrelaksowana i rozluźniona zajmę się Tobą dogłębnie i pokażę 8 niebo :* nie moge zasnac - ogrzać Cię i przytulić?:)

Gość nie mogę zasnąć.
ManEk ,, a tutaj mialy byc opowiadania, fantazje " Patrzyłam, na kobietę. Jej jędrne piersi, unosiły się w rytm oddechu, podtrzymywane przez staniczek, zmyślny, nie zasłaniającu jej różowych sutek. Biodra, jej łono, okrywały koronkowe figi, które były bardzo blisko nóg, okrytych w kabaretki. Stopy, śliczne, na szpilkach, dodawały jej z 4 cm wzrostu. Całość wieńczyła przezroczysta koszula, króciutka, nie zakrywająca jej pępka. Uśmiechnęłam się do niej. To byłam Ja. Czekałam, na mojego gościa, którego poznałam na czacie. W kamerce, widziałam co ma,i co chcę ja też mieć. Miał jeszcze pięć minut. Rozległ się dzwonek. Poszłam, go przywitać. Gdy otworzyłam drzwi, zobaczyłam mojego gościa. Był młodszy niż myślałam, ale jego mina świadczyła, że to co widzi, bardzo mu się podoba. - Wejdź powiedziałam. Ochoczo wszedł,i zamknełam drzwi. Obrócił się do mnie,a ja wpiłam się w jego usta. Czułam smak jego śliny. Oparł się o ścianę, a jego dłonie, znalazły się na moich pośladkach. Obmacywały je. Wzięłam go za ręce, i zaprowadziłam do mojej sypialni. Obróciłam się,a on wręcz rzucił się na mnie. Mocno przycisnął swoje usta do moich. Nasze języki się splotły. Dłonie jego wędrowały po moim ciele,a moje ,rozpinały jego koszulę, odpieły pasek przy spodniach,wcisnęły się w jego bokserki, i znalazły jego Sztywność. Zaczęłam go masować. Powolutku, główkę. Była jeszcze lekko sucha, więc wcisnęłam swój palec między nasze usta, i pośliniłam go. Już lepiej. Oderwałam się i moje usta,zaczęły wędrować niżej, po szyi, torsie, brzuchu. Patrzyłam w jego oczy, i wzięłam Jego do Ust. Zaczęłam całować główkę, delikatnie, powolutku,aż cała spływała od śliny, i soczku.Lepkiego, takiego jak lubię. Spijam go. Dociskam mocniej usta,aż czuję go blisko gardła. Coraz szybciej, poruszam główką. A on porusza biodrami. Odpycham się od niego, i podnoszę nogi. - Chodz mówię zaopiekuj się moimi dziurkami. Klęka przedemną, i zaczyna odsuwać moje figi.Czuję jego język, na mojej brzoskwince. Paluszkami głaszczę rowek, między pośladkami. Już czuję, jak penetruję głebiej, wilgotnym językiem, raz w jedną, raz po drugiej dziurce. Super. Powolutku. Odciągam go, i obracam się do niego dupcią. Wypinam ją, i czekam na wbicie. Czuję jak porusza się, wpierw powolutku, w niej,sam przód.Coraz mocniej dociska.Głebiej,, pośladki obijają się o jego biodra. Palce zaciskają się na poręczy łóżka. - Ochhh, tak jęcze- daj mi klapsa. Czuję, jak mi pociągnął. Mocno. Piecze mnie. Posuwa mnie, jak tłok. Mocno, głeboko. Wyjmuję go i obraca mnie do siebie. Ściągam koszulkę,i masuję go. Otwieram usta, czując jak drży cały. Widzę, że chcę trysnąć. Jest, raz za razem, a ja połykam co trafi mi w usta,z policzków, zbieram na palce, i oblizuję ję. - mrrr lekko słona gęsta troszkę czuję ścisk w gardle ale połykam dobra jest. O to mi chodziło. Widzę, że mu opada. Powolutku, ale nie do końca. Uśmiecham się, i myślę ,że częściej będziemy się spotykali. Przecież, o to mi chodziło.