Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszeschudnac14kg

chce wkoncu shudnac-ale jak??

Polecane posty

Gość muszeschudnac14kg

witam od dawna bardzo chce schudnac ale nie wychodzi mi, nie wiem juz co mam z tym zrobic, jestem juz w desperacji bo fatalnie czuje sie w swoim ciele. szukam osob ktore juz schudly lub chca schudnac i maja na to jakis plan. interesuje mnie wszystko na temat waszego odchudzania nawet jesli to sa jakies radykalne sposoby.

Gość muszeschudnac14kg
bardzo bym chcialam schudna ale w 2 miesiace, napewno mozna i moze nawet nie az tak radykalnie bo wiem ze to jest mozliwe i nwet kg nie wracaja ale problem w tym ze nie wiem juz co mam jesc, co cwiczy

Gość gusha
witaj, jeśli chcesz 14 kg w 2 miesiace, to strasznie to drastyczne i obawiam się, ze może szybko wrócić... Ja od jutra zaczynam trening Turbo Fire, na razie ogranicze tylko słodycze, ziemniaki, makaron i pieczywo...

Gość mjluska89
właśnie przede wszystkim ziemniaki chleb makaron cukier tłuszcz! no i ćwiczyć!!! ja od 2 stycznia schudłam ok 3-4kg więc gdybym więcej ćwiczyła pewnie było by to z 5kg. w 2 tyg to dużo

Gość muszeschudnac14kg
gusha na czym polega ten trening Turbo Frie?? dzala a co je sie na tej diecie 10 dniowej? ja juz od dawna nie jem ziemniakow,makaronu, kasz, ryzu, bialego pieczywa, ograniczylam rozwniez slodycze aczkolwiek teraz wyeliminuje je calkowicie i nie mi nie ubylo, cwiczylam ale nie za duzo moze dla tego, od dzis zaczne cwiczyc wiecej, chodzic na dluzsze spacery. a wy ile wazycie wogole i ile udalo wam sie schudnac jesli sie odchudzacie?? ja mam 166cm waga 73kg;(

Ja mogę Ci polecić, abyś spróbowała wczasów odchudzających w ośrodku [a href="http://www.balttur.com.pl] Jastrzębia . Na początku może pojedź na weekend, odpoczniesz, pooddychasz jodem, a dodatkowo specjaliści Ci podpowiedzą co dla Ciebie najlepsze. Mają tam fajne SPA i zabiegi wyszczuplające. Mnie pomogli to i Tobie pomogą :)

Gość dorota123654789
Witam ja bym ci poradziła tak. Ja zawsze chciałam schudnąć stosowałam przeróżne głupie diety które gdzieś przeczytałam w gazecie ale to nic nie pomagało aż do kiedy dowiedziałam sie ze moja koleżanka schudła 20 kg a ważyła 88kg to mi dało dużo do myślenia skoro jej sieudało to dlaczego nie mnie ma się nie udać:) Więc dostałam dięte od dietetyka 1200 kcal jest bardzo prosta nie droga i zdrowa. Ta dieta to 1200 kcal. Wygląda ona tak: Na śniadanie można zjeść 50g grahama(bez ziaren tojest 2 małe kromki) do tego 30 g szynki drobiowej,polędwicy albo pół jaja ugotowanego na twardo tylko pamiętaj żeby nie smarować chleba masłem można trochę musztardą albo kechupem, do tego dowolne ważywa niskokaloryczne takie jak pomidor, ogórek, kalafior, brokół itp. Pamietaj żeby posiłki spożywać co 3-6 godzin. Na drugie śniadanie za np. 3 h zjedz 50g grahama z także z tym co na śniadanie + warzywa. Na obiad Można zjeść 150 g ziemniaków to jest 2 średnie ziemniaki do tego można filet z kurczaka pieczony w foli w piekarniku z dowolnymi przyprawami do tego dowolne warzywa. Na kolacje także graham z szynką albo z tym co u góry. Jeśli odczuwasz głód pomiędzy posiłkami jedz warzywa możesz także jeść owoce nie więcej niż 300g na dzień oprócz winogrona i bananów bo są wysoko kcal. W ciągu dnia możesz zjeść także 300ml mlecznych posiłków np. owsianka. Pamiętaj że jak dodajesz do kawy mleko to odliczaj potem je. Aha no i nie wolno słodzić nic ani jeśc słodyczy ale jak ci się zdarzy zjeść to nie opuszczaj z tego powodu żadnego posiłku:) Ja już jestem na tej diecie 10 dni i schudłam 2kg:) Powodzenia spróbuj to się przekonasz.

Gość muszeschudnac14kg
stokrotinka niestety to nie mozliwe bo nie mieszkam aktuaklnie w Polsce

no przede wszystkim nie będe się głodzić na pewno ;) a turbo fire ściagnełam z chomika - wpisz w google i znajdziesz :D zaczełam tydzień temu, generalnie ćwicze i ćwicze i poce się i w moim przypadku to najlepsza droga! W zeszłym roku schudłam 7 kg (ćwiczyłam ale nie turbo) i chce jeszcze chociaż 5 zrzucić. Każdy ma inaczej ale u mnie to sadełko nie zleci przez nie jedzenie :(

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody Cały przepis ;]

Gość muszeschudnac14kg
moze sprobuje troche pocwiczyc turbo frie ale od jutra bo dzis juz cwiczylam. w sumie jeszcze nic nie jadlam bo narazie nie jestem glodna ale za niedlugo cos zjem napewno. kurcze tak bardzo chce schudnac ze nie potrafie przestac o tym myslec, to siedzi w mojej glowie przez caly czas. bylam na diecie 500 kcal i w sumie przez 2 tygodnie schudlam 3 kg ale poddalam sie bo nie potrafilam tak malo jesc a teraz nie potrafie juz wcale zjesc duzo bo czuje sie winna albo poprostu juz nie mam ochoty jesc wiecej bo czuje sie pelna, potem jest tylko gorzej bo ciagle czuje to uczucie sytosci jakby nic w brzuchu sie nie trawilo, pije nawet herbatke na ruszenie trawienia ale jakos nic nie daje, nie wiem co z tym juz mam zrobic...

Dżela ty dajesz rade na tych kefirach ;)?????? To podziwiam!!! Od kiedy na tym jesteś?

muszeschudnac14kg - nic nie jeść to najgorsze co można zrobić!! Potem cokolwiek zjesz to organizm kumuluje i znów kiloski wracają... Ja nie mam zamiaru się głodzić, jem jak tylko mi się zachce - poza tymi produktami o których pisałam no i zaczełam ćwiczyć - kiedy schudne nie wiem ale do wakacji na pewno i przynajmniej wiem ze to co zrzuce nie wróci!! :D

gusha - Ja chce zacząć od jutra i zbieram chętne kobitki. Masz ochotę?

Gość djewuchaaaa
ja schudlam w miesiac 4 kg i w ogole nie czulam ze jestem na diecie. jem regularnie poniewaz sniadanie obowiazkowo, jem tylko jedna kanapke, drugie sniadanie jem dwie kanapki przewaznie chleb razowy, na obiad jem tylko 1 danie ( niezaleznie co jest, ryba tlustA czy schabowy smazony czy frytki, wybieram albo drugie danie albo zupe) nastepnie do 18 zjadam 2 kromki chleba na kolacje z czyms tam, ewentualnie kolo 20-21 przegryzam jablko :) aha , no i oczywiscie srednio bynajmniej 2-3 razy w tyg jem cos slodkiego, baatonik czy cos, a jednak chudne. tyle ze nie slodze herbaty w ogole. ostatnio mi 3 os powiedzialy ze schudlam, a nie wiedzialy ze jestem na diecie, a wiec jednak dziala mimoz e ja nie widze roznicy w wygladzie ;) wystarczy jesc regularnie..

Dżela nie dam rady :( raz jeden próbowałam jogurtowej i wytrzymałam 1 dzień - niestety nie dam rade jeść jeden produkt przez 2 dni... ale trzymam za Ciebie kciuki!!! ;)

Gość muszeschudnac14kg
dzieki wam za wszystkie rady

Dziękuję bardzo :) mam nadzieje, że jednak się zmotywujesz, może tak dla mnie? :>