Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [..i..]

Dlaczego facet mówi, że kocha ale nie chce się zaręczać???

Polecane posty

Gość [..i..]

j.w w temacie

Gość [..i..]
wyjaśnijcie mi to proszę o co mu chodzi jestesmy ze soba 3 lata,od 2 mieszkamy razem, on ma 20, ja 25 lat. Wsomnialam ostatnio o małżeństwie,a ten ,ze mnie kocha,ale nie chce się zaręczac, nie czuje tego. wydawalo mi się,że jak fecet kocha to chce tego

albo nie jest gotowy albo się cieszy ze ma sponsorkę. pytanie która odpowiedź jest bardziej prawdopodobna

Gość znamto
wiesz powiem ci tak faceci sami nie wiedza czego chca,boja sie angazowac co dla mnie jest nie pojete.

Gość Mimo wszystko ja
A co ja mam powiedziec? Razem 7 lat, oboje po 27 lat i też mis ię nie oświadczył :(

Gość [..i..]
sorry,poprawka on ma 28 lat

Gość ja tez to widze tak jak a ja
nie : "boja sie angazowac" tylko mysla ze spotka ich jeszcze jakis" lepszy towar "

Gość Mimo wszystko ja
Czuje się nie kochana i jest mi z tym źle. Chyba po takim czasie, jeśli się ukłąda (a mój M. twierdzi że tak) można już się jakoś zdeklarować...

Gość [..i..]
Mimo wszystko ja rozmawialas z nim na ten temat??? co czujesz??

Gość Mimo wszystko ja
Rozmawiałam... Było mi cięzko bo włąśnie przez to że zaczęłąm ten temat czuję się upokorzona. On na to że i tak przecież planujemy współną przyszłość. Ja mówię, że nie o to pytam, pytam czemu sie jeszcze nie oświadczył... A on że nie wie...

Gość [..i..]
Mimo wszystko ja doskonale wiem o jakim upokorzeniu mówisz kurde 7 lat to juz mega długo ze sobą mieszkacie razem??

Gość Mi mo wszystko ja
Mieszkamy, od roku. Echhh chyba zmarnowałam najlepsze lata przy nim :(

Gość fbdfz
25 lat ,6 lat razem, od 4 mieszkamy i tez nic :/

Gość 2o12
sa dwa rozwiazania albo sie boi zobowiazan albo sie toba bawi mydlac ci oczy i chodzi mu o seks

Gość fbdfz
zeby bylo smieszniej-kochamy sie tak samo jak i kiedys,wyglupiamy, slodzimy non stop i wszystko jest w jak najlepszym porzadku, lepiej niz u innych par z krotszym stazem...ale z drugiej strony lepsze to niz jak widze jak rozstaja sie te kochajace "Zwiazki" emanujace swoja miloscia gdzie sie da, na fb, przy ludziach,chwalac sie na lewo i prawo..

Gość fbdfz
coz, czylu mna sie musi bawic, seks odpada tylko ze w naszym wypadku to ja jestem ta niesforna strona z ktora sa problemy, ja jestem niepokorna a on "ten dobry" to po co mialby ze mna byc

Gość [..i..]
ja juz dziewczyny nie wiem o co im chodzi mój chcial strasznie ze mna mieszkac-zgodzilam sie mówi,ze kocha,ale jak wpsominam o małżeństwie to sie robi zdenerwowany i mówi,ze on tego nie czuje i tego nie chce może ze mna mieszkac, moze miec ze mna dziecko,ale na małzenstwo nie jest gotowy nie wiem dlaczego oni tak bardzo sie tego boja? ze straca wolnosc? chyba,ze caly czas szukaja lepszego towaru? chca byc uznawani jako wolni? wydawalo mi sie,ze jak facet mówil,ze kocha to zareczyny sa dla niego czyms naturalnym i nastepnym etapem zwiazku

Gość fdgghhjkjklk;
"wyjaśnijcie mi to proszę o co mu chodzi jestesmy ze soba 3 lata,od 2 mieszkamy razem, on ma 20, ja 25 lat. Wsomnialam ostatnio o małżeństwie,a ten ,ze mnie kocha,ale nie chce się zaręczac, nie czuje tego. wydawalo mi się,że jak fecet kocha to chce tego" A PO CO MA CI SIE DZIWKO OSWIADCZAC JAK DUPSKO MU DAJESZ I BEZ TEGO??? PROSTE JAK DRUT

Gość aki3ka
może chce jeszcze poczekać albo boi sie twojej reakcji:)

Gość fdgghhjkjklk;
moglas sie szmato szanowac to bys byla zoną a tak ebdziesz tylko szmatą do ruchania i bardzo dobrze ci tak

Gość [..i..]
Michaił01 zadna flustratka chce miec kiedys dziecko,a nie zamierzam go miec z partnerem czy chlopakiem tylko mezem jezeli mnie nie kocha i nie mysli o mnie powaznie to niech to powie!!! rozstaniemy sie i kazdy bedzie szczesliwy po co mydli oczy???

Gość [..i..]
Michaił01 zadna flustratka chce miec kiedys dziecko,a nie zamierzam go miec z partnerem czy chlopakiem tylko mezem jezeli mnie nie kocha i nie mysli o mnie powaznie to niech to powie!!! rozstaniemy sie i kazdy bedzie szczesliwy po co mydli oczy???

Gość gxfgxnxf
a ja z moim jestem zareczona ale o slubie nie chce slyszec :/ tzn cywilny tak ale koscielnego nie chce. a dla mnie cywil to nie slub.

Gość [..i..]
fdgghhjkjklk; troszke kulturalniej a propos twojej wypowiedzi, kiedys unikalam seksu bardzo długo (specjalnie) chcialam zobaczyc jego reakcje i zaczal wypytywac co sie dzieje i jak dalej tak bedzie i bede to robic specjalnie to on zacznie szukac ;/

Gość zrubcie tak sex
dopiero po ślubie i sie dowiecie czy kocha was czy tylko wasze ciała i sie okaże czy sa zwami dla darmowego seksu czy zeczywiscie was kochaja facet wszystko zrobi zeby miec darmowy sex nawet skłamie , oświadczy będzie oszukiwał

Gość a że tak się zapytam
co wam da ten ślub ?

Gość jeśli ludzie są razem
kilka lat, prowadzą wspólne życie, ale jedno nie chce ślubu czy nawet samych zaręczyn to prawda jest taka, że jest tej osobie dobrze tak jak jest i nie zamierza tego w najbliżeszej przyszłości zmieniać. Albo wcale nie chce tego zmieniać. A to gadanie o niegotowości to w wielu przypadkach tylko odkładanie rozmowy na później, bo taka osoba boi się przyznać, że ślubu nie chce i tyle.