Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaffggg

Buty na raty- proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość izaffggg

Witam serdecznie. Mam pytanie do wszystkich użytkowniczek. Czy gdyby była taka możliwość były byście zainteresowane kupowaniem drogich i markowych butów czy torebek na raty. Powiedzmy, że torebka LV kosztuje około 3 tys zl i nie każdego na to stać pomimo tego, że zarabia dość dobrze. czy w takim razie nie byloby dobrym rozwiązaniem zakupienie takiej wymarzonej torebki na dowolnie ustalone raty. Chyba lepiej płacić po 200 czy 300zł miesięcznie niż na raz 3 tys. Oczywiście chodzi o marki takie jak Prada Chanel, Gucci itp Co o tym myślicie. Proszę o szczere opinie.

wiec za nim splacilabym taka torebke to juz bym miala ze trzy inne bo tak mi sie szybko nudza przedmioty wiec mysle ze to glupi pomysl.

Gość halinka kiepska)___
Nie . U nas nie ma jeszcze tylu ludzi zyjących ''modą'' , wiekszosc nie wie co to jest LV, Chanel , Louboutin etc... ludzią wolą wziąc telewizor na raty czy nowe auto i chwalic sie przed znajomymi na fejsgównie... Brakuje mi natomiast sklepów ,ktore sprzedaja markowe ciuchy (m.in wymienionych marek przez Ciebie) z poprzednich kolekcji ,nawet kilka lat wstecz po atrakcyjnych cenach oraz ciuchy ze sredniej polki , jest wiele dobrych marek które nie wysylają do Polski albo trzeba kombinowac przez znajomych + koszta :O