Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandajwjjw

czy jestem materialistka?

Polecane posty

Gość wandajwjjw

jeżeli na urodziny nie dostałam nawet kwiatka od chlopaka i bylo mi przykro czy to znaczy ze jestem pusta? jakos mi tak dziwnie się zrobiło bo głupia róża 5 zl..i mial pienidze,moze nie niewiadomo ile,ale jakby miala choć pol tej kwoty bym nie żałowała mu.

Gość mam nowe silikony__
ty nie.ja natomiast tak.i wiecie co?dobrze mi z tym!

Gość ptasiek nastroszony
w UE obowiązuje ochrona środowiska i naturaslne kwiaty nie warto ścinać by je wręczać przy okazji jakiś głupich urodzin. przecież to nie Twoja zasługa , że się urodziłaś. rodzicom powinien podziękować flaszkie postawić , że mu spłodzili Ciebie i ma gdzie wsadzać

Gość kenia kenia 874
jeśli nie jest dziadem i stać go było to jasne że bym się obraziła. Materialistką byś była jakbyś związała się ze starym bogatym dziadkiem w zamian za ...

Gość wandajwjjw
serio tak uwazasz?naprawde ? pytam po prostu,licze na szczera opinie ,nie uraze się..

nie jesteś. miało prawo być ci przykro. ale zamiast obrażania, pogadaj z chłopakiem, bo może u niego w rodzinie nie obchodzi się takich okazji, i po prostu nie umie celebrować szczególnych dni ;) on nie jest jasnowidzem, musisz jasno powiedzieć czego oczekujesz, to wtedy to dostaniesz. chłopy to naprawdę prosty w obsłudze gatunek ;)

Gość wandajwjjw
wlasnie wiesz u niego obchodzi sie ,jestesmy razem 3 lata wiec widzialam,nawet z okazji imienin lataja z zyczeniami ...jakos tak liczylam na mile zyczenia chociaz ,przeciez mogl cos przygotowac

Gość wandajwjjw
nie obraziłam sie bo glupio mi bylo sie obrazić ,ale dziwnie mi,byłam rozczarowana caly weekend.