Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wafi21

sofa dla dziecka

Polecane posty

Gość kabareton
fajna, mialam podobna jak sama bylam mala, rajcowalo mnie to ze sie spi praktycznie na podlodze, zreszta jest to niewatpliwie plus, bo przynajmniej dziecko nie spadnie.

Gość kup dziecku normalne lozko
te rozkladane sofy sa beznadziejnej jakosci i okropnie niewygodne. zreszta za ta cene to najwyzej dobre krzeslo mozna kupic :/

Gość kabareton
nie jestem "specem" czy na pewno jest dobra jesli chodzi o ewentualny wplyw np na kregoslup czy postawe w pozniejszym wieku, ale nie sadze , mysle raczej ze to najlepsze rozwiazanie dla 2latka. Ja na pewno bym kupila.

Gość kabareton
fakt cena az nieprzywoicie niska, ale najwyzej nie bedziesz zalowala zlego zakupu w razie czego.

Gość sofasofa
Sofa jest fajna, ale jest mały mankament. Otóż myslę, że dziecko spi praktycznie na ziemi i otwarte okna czy balkon szczegolnie zimą mogą nabawic dziecko przeziębienia. U nas zawsze wieczorem wietrzymy mieszkanie przez 15 minut i podłoga w tym czasie bardzo sie wychładza.

Gość _cynamonka_
przeciez dziecko spi praktycznie na ziemi juz lepiej kup jakies uzywane lozko niz taki szajs!!!

Gość To już było i to nie raz.
Ktoś robi sobie reklamę. Ale ten produkt to gówno!!!

Gość kwiatóshek
wiesz co napiszę szczerze, ta sofa jest po prostu paskudna, wiocha na maxa, może i tania, ale podejrzewam kilka rozłożen i po niej, miałam kiedyś o wiele droższą w salonie, normalną wypoczynkową, ale rozkładaną i rzadko kiedy korzystaliśmy z opcji rozkładania a mimo to szybko się rozleciała. NIE POLECAM!

Gość dfrwanascie500
Kupiłem bardzo wygodną sofę w sklepie www.meblowyoutlet.com