Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmaaaa

Kolega

Polecane posty

Gość mmmmaaaa

Od jakiegoś czasu mieliśmy sięku sobie, wczoraj wylądowaliśmy w łóżku. Było miło, fajnie, sex oralny itp, Ale nie doszło do normalnego stosunku, zastanawiam się dlaczego? Czy to normalne? I jeszcze słowa SSIJ itp... Co o tym sądzicie.

Gość lokalna żuleria
0.6/10🖐️

Gość mmmmaaaa
?

Gość sweetersiak
potraktowal cie jak zwykla dziwke

Gość mmmmaaaa
hmmm... ale on nawet nie doszedł... i w sumie po co robił mi dobrze w takim wypadku;/

Gość ManEk
Chcial sie zabawic bez zobowiazan... Laski po sexie nie potrafia czasem zrozumiec ze to nie jest milosc tylko zabawa

Gość mmmmaaaa
Ja też się chciałam zabawić BEZ zobowiązań. Po sexie to po sexie, ale tu nawet sexu nie było:):)

Gdy on do Ciebie powiedział ssij itp:P hehe to mogłaś zadać mu pytanie: a Ty mi włożyć dzisiaj nie zamierzasz?:P

Gość ManEk
Bede bardziej powazny teraz. To jest bardziej zlozony problem, sex miedzy znajomymi nigdy nie wychodzi dobrze dla nikogo. Zawsze bedziecie o tym pamietac, a nawet mozecie byc zazdrosni o siebie mimo, ze to jest tzn bez zobowiazan,.. Ja tam bym sie cieszyl na Twoim miejscu ze nie zrobiliscie tego. No chyba ze jestes jakas patologiczna i nie pierwszy raz uprawiasz sex z kolegami Ps. Jesli tak to chce byc Twoim kolega heh

Gość mmmmaaaa
Chyba o tym, że się z kimś robi jakieś rzeczy sexualne też się pamięta, a jak już się coś zaczeło to wypadało by to skończyć:)

Gość mmmmaaaa
QbQ hahaha nie pomyślałam o tym. Tak czy siak chyba bardziej znaczące jest okazywanie sobie jakis tam czułości niż poprostu pieprz..ie.

Gość ManEk
Moze go sploszylas, nie wiem ile masz lat i jak wygladasz, ablo on poprostu zrozumial sytuacjE

Gość mmmmaaaa
Wyglądam normalnie, z reszta chyba zanim zdecydował się wejśc do łóżka też mnie widział:) między nami jest pare lat różnicy, znamy się koło 3 lat. I to nie pierwszy raz kiedys jest już blisko, ale jednak nie. Sama nie wiemo co chodzi.

Gość ManEk
No ja Ci nie pomoge, jedynie zazdroszxze, bo chcial bym zeby teraz jakas kolezanka zajela sie mna. Mimo tego na drugi dzien byl zalowal. Powiedzmy ze mialem podobna sytuacje

Gość mmmmaaaa
Też żałuje i też mam moralniaka, ale lepiej mieć większą przyjemności i moralniaka niż moralniaka i czuć niedosyt.

Gość ManEk
Heheh no pod tym wzgledem mialem lepiej bo mialem w lozku full service, a nie tylko zabawy.

mmmmaaaa Też żałuje i też mam moralniaka, ale lepiej mieć większą przyjemności i moralniaka niż moralniaka i czuć niedosyt. nie żałuj:) było minęło i tyle;) i do przodu:)

Gość mmmmaaaa
Pozazdrościć.

Gość mmmmaaaa
Tyle że ja go musze dośc często oglądać:) Więc pewnie pierwsze pare spotkań nie sam na sam będe załować.

Im więcej będziesz o tym myślala, zastanawiała sie dlaczego tego nie było tym gorzej;) nie szukaj dziury w całym:)

Gość ManEk
Uuuu ja tylko jednorazowo, czekam na relacje w takim razie :p

Dorwiesz go innym razem:D zazwyczaj jeśli sie nie chce to i tak sie powtórzy a wtedy go wykorzystasz:D hehe

Gość mmmmaaaa
No my już 3 raz w łóżku wylądowaliśmy. A dziwne to wszystko. Skąd kobieta ma wiedzieć co tam u faceta w głowie siedzi:)

Gość mmmmaaaa
Pewnie będzie jeszcze okazja. Tyle dobrze że dogadujemy się na stopie koleżeńskiej, służbowej, wpada na kawki i nic, aż tu nagle jakiś pociąg do siebie.

Facet to prosta istota;) może nie wie na co może sobie z Toba pozwolić;) albo sie najzwyczajniej na swiecie wstydzi:P a może ma jakieś poważniejsze plany co do Twojej osoby i nie chce na pierwszych spotkaniach jaki jest wyuzdany:D hehe

Gość ManEk
Mam nadzieje ze uznasz mnie za kolege bo tez chce takie atrakcje :p

***i nie chce pokazać na pierwszych spotkaniach łóżkowych jaki jest wyuzdany:P

Gość ManEk
Najgorsze wlasnie jest to, ze na poczatku wydaje sie, ze to tylko zabawa a z czasem okazuje sie ze to cos wiecej

Gość mmmmaaaa
Biorąc pod uwage jego hm... dośc wyuzdane teksty do mnie to chyba był bardzo wyluzowany:) Nic więcej, napewno nie nic więcej, czysty pociąg fizyczny, który na dodatek się kumuluje bo nie jest spełniony:)