Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemjest zyciowy

taki problem jest:

Polecane posty

Gość problemjest zyciowy

Mąż mimo tego ,że powiedzialam aby nie woził kobiet/dziewczyn naszym autem zdecydowal sie zabrac do niemiec jedną kobiet.On nie jest kierowcą jakiegoś busa do przewozu ludzi tylko jeżdzi autem kupionym na rocznice ślubu i z numerami rejestracyjnymi zawierającymi jego datę. Więc jest to troche takie osobiste. Mąż próbował obrócic to wszysto w żart.Mi nie chodzi o to, że nie ma do niego zaufania, ale chodzi o zasadę. teraz mam wrażenie , że nie liczy się z moim zdaniem i jestem o to zla.Rano wyjechał i pożegnaliśmy się rachej chłodno.Nie wiem co dalej

Gość problemjest zyciowy
licze na jakies sensowne porady! Sama sobie wynajmij detektywa. Napisalam przeciez ,że mam zaufanie ale chodzi o to, że nie liczy sie z moim zdaniem i tak zrobil po swojemu!

Gość ciekawska niunia
to znacze ze facet z jajami:D a tak powaznie - to co - ubedzie ci tego auta?:P ty usiadz jako kierowca i woź facetów :P 2/10

Gość problemjest zyciowy
Ale przecież pisalam ,że on nie pracuje jako kierowca.Tylko dojeżdża do pracy i nie ma potrzeby zabierania pasażerów! nie chodzi o to że auta ubędzie tylko o zasadę!!

Gość Woycieh
chyba wezmie rozwod z toba , pedz za nim via autostrada

Gość Woycieh
pasazerow nie zabiera tylko zabral jedna kobiete i cie zdradza!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość problemjest zyciowy
Widzę ze nikt tu nie rozumie w czym tkwi sedno sprawy. a takie głupie odpowiedzi w sensie zdrada, to po prostu sobie darujcie. Do tego nie potrzebuje ani auta ani mojego przyzwolenia.