Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruuunet

Podoba się wam taki opis chłopaka?

Polecane posty

Gość /.,l.,/.,
np mam tez wrazenie ze nei jestes dobrym sluchaczem..nie odpoiwiadasz na wszytskie pytania ktore zostaly ci zadane, albo omijasz pewne rzeczy

Gość Bruuunet
A na jakie pytania nie odpowiadam? :) ale to fakt mimo mojego wieku lubie widzieć sprawy takimi jakie są. Żadko łudzę sie sprawami które są nie wykonalne przezemnie. Wiem że dziewczyny,kobiety lubią jak sie puszcza bajer typu: wyjedziemy stąd będziemy szczęśliwi nic nas nie będzie obchodzic. To takie romantyczne. Nie mówie że ja romantyczny nie jestem umiem być ale nie przesadnie aż do takiego stopnia. Wiem też że u dużo dziewczyn miał bym za to minusa ale wolę pokazać jaki jestem a nie udawać. Nie lubię wprowadzać ludzi w błąd i udawać kogoś kim nie jestem co nie znaczy że jestem gruboskórny i bez uczuć.

Gość Bruuunet
A na jakie pytania nie odpowiadam? :) ale to fakt mimo mojego wieku lubie widzieć sprawy takimi jakie są. Żadko łudzę sie sprawami które są nie wykonalne przezemnie. Wiem że dziewczyny,kobiety lubią jak sie puszcza bajer typu: wyjedziemy stąd będziemy szczęśliwi nic nas nie będzie obchodzic. To takie romantyczne. Nie mówie że ja romantyczny nie jestem umiem być ale nie przesadnie aż do takiego stopnia. Wiem też że u dużo dziewczyn miał bym za to minusa ale wolę pokazać jaki jestem a nie udawać. Nie lubię wprowadzać ludzi w błąd i udawać kogoś kim nie jestem co nie znaczy że jestem gruboskórny i bez uczuć.

Gość /.,l.,/.,
ale tu nie chodzi o udawanie kogos kim sie nie ejst wrecz przeciwnie , i nie wiem o jakich dziewcynach mowisz...te ktore lubia takie teksty chyba nastolatkach gora 16 lat... a co do tego ze lubisz widziec sprawy takimi jakie sa no wlasnie....duzo ludzi nie chce sie wysilac i ocenia rozne sytuacje na sucho np. dziewczyna zaczyna miec problemy z alko, typowa rekacja; jest slaba, alkoholiczka, nei umei sobie oiradzic wziac sie w garsc zamiast pomyslec co za tym stoi...ludzie nie lubia nie sa w stanie patrzec glebiej, szerzej...to byl mzoe glupi przyklad ale ogolnie chodzi mi o to wlasnie. a taka umiejestnosc patzrenia glebiej i myslenia niepowierzchownie....wydaje mi sie ze wlasnie tego ci brakuje.,,,,a to akurat dziewczyny bardzo lubia i tegow lasnei w wfacetach szukaja

Gość Bruuunet
Rozumiem o co ci chodzi. Może jeszcze do tego nie dorosłem.

Gość smerfetka.,
ja zamawiam tego blondasa z niebieskimi patrzałkami ciacho szkoda ze ma zone:)

Gość Bruuunet
Ja bym tak napewno nie ocenił że jest słaba. Może mieć jakieś problemy w domu pracy. Może chłopak ja zostawił pokłóciła sie z przyjaciółką. Cos o tym wiem miałem wiele takich sytuacji i to rozumiem wcześniej nie. Ale nie chcę się rozczulać na forum.

Gość smerfetka.,
chociaż brunecik tez wydaje sie apetyczny hmm trudny wybór?

Gość Bruuunet
Brunet to jest to. Ale sa gusta i gusciki.

Gość smerfetka.,
ile masz latek bruneciku?

Gość DaancerLover
malo testosteronu

Gość Autorze o szarych oczach
...szukasz właśnie mnie...Artystycznej duszy...Wzrost 170...błysk w oku ...wrażliwość... Pozdrawiam

Gość Bruuunet
Mam 18latek.

Gość Bruuunet
Autorze o szarych oczach daj swoje gg

Gość juzuś spod trujki
mie sie podoba chyba fajny facio z ciebie ale nie jestem zainteresowany