Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los pollos

Podobają mi się ładne, puszyste dziewczyny

Polecane posty

Gość matko bosko czzestochowso
szcczeus doba ci cie natalie? pokaz swoją szpetną twarz :P kazdy jest ladny na twoj spsob o gustach sie nie dyskutuje, ale zgo co wiem , faceci wolą tak "posrodku" nie z otyloscią , ale i nie szkieleta, tak zeby byl i cyc i dupa , a nie szukanie cyckow na plecach

Gość konwaliowa4
dobrze ze ja jestem piekna :D nic nikomu nie musze udowadniac, faceci sie do mnie kleja, dziewczyny sie do mnie kleja, na studiach kiedy sie wypowiadam wszyscy mnie sluchaja, w grupie zalezy im na moim zdaniu, nie jestem zarozumiala choc wiem jak wygladam ! jestem mila bo wszyscy sa dla mnie mili i swiat jest taki cudowny kiedy wierzy czlowiek w siebie samego :))

Gość kasaa
konwaliowa i bardzo skromna przede wszystkim jesteś:))

Gość Kochanka Policjanta
Regres > jak zwykle błysnąłeś swoją "inteligencją" < brawo >

Gość zonkaRegresa
Kochanka Policjanta Regres > jak zwykle błysnąłeś swoją "inteligencją" < brawo > :) bo to wielki kafeteryjny mędrzec jest, macie ten przywilej i zaszczyt czytać jego złote mysli, doceń to KOBIETO!

Gość karmienie piersią samo w sobie
Otyłość to już choroba, więc masz dużą dozę współczucia i sympoatii dla chorych i to się ceni, ale obyś nie wpadł sam w jakąś chorobę, np. dokarmiania/karmienia swoich otyłych dziewczyn. Lepiej być szczupłą/ym - to zdrowsze, po prostu.

Gość konwaliowa4
oj tam nie skromna, po prostu szczera i tyle :)

Gość Nieidealna6666666
Ja tam nie jestem szczupła, zawsze mi szło w dupę i w uda, dół mam 42 górę 38/40 , ale wielu facetów nawet spotykanych przypadkowo często mnie komplementuje, że fajne mam bioderka, usta, kobiety bardziej zwracają uwagę na twarz i mi mowią, że mam śliczną :) To ja:http://static.maxmodels.pl/photos/d/f/15/df15446d18f8fd93ed582f13bc72d6bf_338569.jpg

Gość gość
To wcale nie jestews ladniejsza ode mnie,a jestem mega pasztetem :O To chyba jakiś żart...raczej jaja sobie z Ciebie robią faceci.

Gość gość
Jesteś *