Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LifeSBrutal.

Do końca życia będe sam, już tłumaczę dlaczego...

Polecane posty

Gość LifeSBrutal.
mam, ale nie mam psychiki aby np jeździć taxówką, rozwozić placki itp

Gość wielu ludzi ma ten problem i
Ciesz się,że jesteś facetem jak skrajna desperacja przyciśnie,to masz burdele,a kobiecie w związku o niezobowiązującym seksie może być ciężko funkcjonować,nie mówię,że każdej.Każdy uważa,że jest równie przystojny,mądry przeznaczony do sukcesów i wiecznych atrakcji.

Gość nikt Ci nie każe studiować ale
zrób sobie uprawnienia na koparkę czy koparko ładowarkę np a jesteś sprawny fizycznie? wysportowany itp? sporo moich znajomych pracuje na wysokościach i naprawdę dużo zarabiają, nie wiem czy Ci takie coś odpowiada ale luźno rzucam pomysł! naprawdę, rusz głową, bo szkoda całe życie tyrać za marne grosze

Gość wielu ludzi ma ten problem i
po co właściwie robić dzieci,żeby zostały klientami burdeli lub kurwami

Gość kobieta_33
Na zmiany nigdy nie jest za pozno, a Ty masz dopiero 24 lata. Jestes młodym człowiekiem. A poza tym nie możesz myślec, ze Ci czegos brakuje, nikt nie jest doskonały. Gwarantuję Ci, ze znajdziesz swoją połówkę w koncu. Powodzenia!

jak kobieta ma 150 to nie zawsze szuka faceta 180 ,widze mnostwo par niskiego wzrostu,ona-150 ,on niewiele nawet wiecej ...wiec pierdol nie opowaidaj ze wszystkie laski chca miec tylko tych wysokich,Malysz niski,szczuply a ladna zone ma ....i co? a na marginesie kazda potwora znajdzie swojego amatora.... kurs sobie jakis zrob,nie uzalaj sie nad soba,jak jestes leniwy to ogarnij sie i zmein to,jak nie chcesz przez cale zycie zarabiac 1400zl to wez sie do roboty

Gość LifeSBrutal.
/// jak kobieta ma 150 to nie zawsze szuka faceta 180 ,widze mnostwo par niskiego wzrostu,ona-150 ,on niewiele nawet wiecej ...wiec pie**ol nie opowaidaj ze wszystkie laski chca miec tylko tych wysokich,Malysz niski,szczuply a ladna zone ma ....i co? a na marginesie kazda potwora znajdzie swojego amatora.... /// omg.. czy ty jestes normalna? jak mozna porównywać małysza- czyli osobe znaną, bogatą do mnie? rownie dobrze moge ci powiedziec, że Leo Messi jest niski a ma dziewczyne... kurwa dziewczyno litosci co do tych kobiet 150cm, ja osobiscie takich nie znam :O w tej chwili wiekszosc dziewczyn jest mojego wzrostu.. a jak jeszcze zaloza obcas to są wyższe po drugie nawet takie ktore maja 160 to i tak wola wysokich

Gość Magic Marc
Może nie będziesz casanową ale zawsze możesz zostać mrocznym gwałcicielem

Gość lola22zślaska
no jak siedzicie przed kompem i uzalacie sie nad soba to jak chcecie poznac kobiete?

Gość taaaaaaaa
właśnie ten filmik na youtube dowodzi, że kobiety to blachary hehhe na szaraka nie spojrzała ale za to w BMW od razu więc masz rację że będziesz sam no chyba że kupisz bejce :-) ja kiedyś zrobiłem taki eksperyment z autem kolegi, jestem dość przystojny bo nie raz to od dziewczyn słyszałem ale prace miałem do kitu, no pożyczyłem od kumpla też bejce no i laski leciały na to jak osy do miodu :-) teraz mam lepszą pracę i do tego w dupie takie dziewczyny, oczywiście nie wszystkie są takie ale ok 90%, a teraz mnie zjedziecie pewnie ale taka prawda i nie ukrywajcie tego dziewczyny bo wam wydaje się że jak jesteście ładne to my tylko czekamy aż dacie dupy i za to oczekujecie złota a to nie tak, bo nie każdy facet oczekuje aby się z nim do wyra pakowała jedna czy druga :-D

Gość agnesbuziaczek
LifeS Brutal Czytając Twoje wiadomości wywnioskowałam, że Ty gardzisz kobietami. Dziewczyny próbują Ci coś poradzić, a Ty obrażasz je nazywając idiotkami, nienormalnymi. A porównanie Ciebie do Małysza było bardzo trafne. Ludzie sa różni, bo taki jest świat. Źmień podejście do kobiet. Musisz odnosić się z szacunkiem do wszystkich kobiet, a nie tylko tych, które Ci się podobają. Człowiek liczy się jako całość:). Wygląd jest ważny, kiedy zwracamy ma kogoś uwagę. Później zatrzymuje Nas przy tej drugiej osobie to "coś".

Gość regres wymagania masz
Weez sie za siebie, idz naa jakis kurs. Twje prroblemy to jedynie lenistwo i masa kompleksow... Znam dwoch facetow z wygladem takim jak Ty i: 1. Fakt, na kierowniczm stanowisku w zakladzie meblowym, ale byl niski, lysial, cialo tez jakies byle jakie, a jescze 30-stki nie mial. Ale faceet mial zajebisty charakter i w koncu poznal dziewczyne, wzieli slub, mmaja dzecko i sa szczesliwy. no i dziewczyna ladna, szczupla, niziutkaa. 2. Facet lat 38, na zwyklym robotniczym stanowisku, ale fajny, dusza towarzystwa, dobry, uczciwy. Tez niski i zaden przystojniak. Dlugo byl sam, ale w koncu znalazl druga polowe :) Ma teraz zone i dziecko. Jego zonka jak na niego tez ladna, zadbana. Co, mozna? mozna !!! I to w kazdym wieku. Tylko wez sie czlowieku za siebie. zmien tok mysleniia, poszukaj lepszej pracy, zrob jakis kurs. Zreszta co z tego, ze zarabiasz 1400 zl? Ten pan z mojego przykladu nr 2 zarabia max.1600zl. Co do perfum, to nie musisz grubej kasy wydawac na markowe zapachy... wystarczy jakas ladna woda toaletowa, z meskich zapachow jest duzy wybor.

Gość regres wymagania masz
Ja sama mam 156 wzrostu. Fakt, moj maz jest wysoki, ale kiedys zdarzalo mmi sie spotykac z clopakami troszke wyzszymi ode mnie. Obcasy? Ja nie nosze. Jedynie na jakies okazje, ale tez nie za wysokie. Na codzien czasem tylko zakladam, ale niziutki, wygodny obcasik. a znam pare, gdzie dziewczyna zrezygnowala ze szpilek, bo gdy takowe zalozy, to jest wyzsza od swojego faceta. Masz argumenty z dupy wyciagniete. Mlody jestes, niedojrzaly, twoje wpisy sa tego dwodem. zamiast sie uzalac i oczerniac kobiety, wez sie za siebie, to zaprocentuje. Ty wolisz zale wylewac, zadnych rad nie sluchasz. Czego wiec oczekujesz?

Gość DARIA897
wiesz, żal mi Ciebie... użalasz się nad sobą na jakimś kobiecym forum, a jak ktoś stara Ci się pomóc i poszukać rozwiazanie to Ty głupio reagujesz i masz to wszystko gdzieś, więc po co tu piszesz, na jaka odpowiedź liczysz?

Gość ghiiiu
po pierwsze jesteś jeszcze bardzo młody i gdybyś chciał mógłbyś pójść i na medycynę. Maturę można poprawić- sama studiowałam w Pcimiu Dolnym, a później poprawiłam maturę i studiowałam na dobrej uczelni. po drugie pracę można zmienić, bez wykształcenia też są ludzie, którzy zarabiaja przyzwoicie po trzecie nad wyglądem można popracować- wyższy nie będziesz, ale np mięśni można się dorobić w kilka m-cy. nie stać cię na perfumy- nie ośmieszaj się- w rossmannie albo super pharmie można kupic markową wodę poniżej 100 zł- stać cię na taki wydatek raz na 5 m-cy( a na tyle mniej więcej starcza flakon 50 ml przy normalnym codziennym użyciu, bez "zalewania się") no ale wiem, że i tak wolisz się użalać na babskim forum

Gość rudamenda
niski, twarz dziecka ... byłam kiedyś zakochana w takim a i tak mnie olał, szukał widocznie księżniczki teraz jest palant sam - bo księżniczce trzeba kupić pantofelki, sukienki i zapłacić za karetę, a on biedak ja też jestem sama i od kilku lat szukam sobie wyłącznie kolegów, chłopak mi nie potrzebny

Gość gość
Byłem w podobnej sytuacji. Wtedy też trafiłem na stronę http://magicznerytualy.pl i zamówiłem rytuał miłosny zapewniający powodzenie u płci przeciwnej. Pomogło. Mam teraz świetną dziewczynę. Jestem szczęśliwy:)

Gość gość
zamiast rytuałów milosnych zacznij odprawiać rytuały finansowe, głupia ci'po,wtedy nie bedziesz musiała debilnie się reklamować

Gość gość
U mnie urok miłosny przyniósł efekt. Po 3,5 roku związku zostawił mnie chłopak podając powód, że chciałby odpocząć, pobyć przez jakiś czas sam. Od tamtego czasu minęły ponad 2 miesiące. Bardzo przeżywałam to rozstanie, ale cóż mogłam zrobić, nie da się zmusić nikogo do miłości. Chciałam o nim jak najszybciej zapomnieć, jakoś sobie poukładać swoje życie na nowo, bez niego. Nie dałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , po 2 tygodniach do mnie powrócił, prosząc o przebaczenie