Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johny psowattyyyy

bella nie kocha johnka... johnek cierpi...

Polecane posty

Gość johny psowattyyyy

co z nozka pieska bello?:)

Gość zjedzona
przepraszam, pomyliło mi się z kurczakiem :)

Gość do johnka w poniedziałek
jak to co? johnek ma nóżki piękne...bella się już spakowała

Gość johny psowattyyyy
gdzie jedzie bella?

Gość tak tylko pytam 55
Johnek z Jedrzejowa?

Gość johny psowattyyyy
nie

Gość ja na chwile
a moze z Przęszczychowic??

Gość tak tylko pytam 55
Taki kiedyś ty był i z Jędrzejowa był

Gość belusia at work
pieska? No co siedzimy w domu, ktos musi go pilnowac aby kosc miednicy sie zrosła..pekła mu a do gipsu nie dają...;/ Wczoraj bylismy w oknie..bo piesek teskni za dworem..

Gość johny psowattyyyy
a kochasz mnie belusiu?:) powiedz tylko szczerze...

Gość wulgarna Ola 89
johny psowattyyyy ------------> Jędrzejów cie pozdrawia.

Gość johny psowattyyyy
bo johny potrzebuje milosci 😭

Gość belusia at work
jakby johnek kochał belusie z pieskiem:D przyszedłby do Niej:classic_cool:

Gość Bella Lumiere
jak się czegoś potrzebuje to się po to idzie, a nie sie lornetkuje!

Gość johny psowattyyyy
johnek by przyszedl ale belcia juz raz go odepchnela johnek boi sie kolejnego zranienia

Gość johny psowattyyyy
jakby john wiedzial ze bella go kocha to by nawet dzisiaj do niej zadzwonil lub napisal :)

Gość Bella Lumiere
pisał:)? gdzie na @? I ktoś Belli skasuje i znowu nie dostanie nic;/ To przykre.. lepiej list na 1 page of letter:) Albo osobiście in shop i rzec: Moja kochana Bellusius, cmok cmok:classic_cool:

Gość johny psowattyyyy
johnek napisze do belli:) bardzo ja kocha:) bardzo:)

Gość Bella Lumiere
Nie chce pisania! Too late.. 11i 10 johnek miał na pisanie..to wolała chlac..i jezdzic bez celu do 1 w nocy;/ tak milosc nie wyglada jak ktos pod nosem jest;/;/ Chce Moja Kochana Bellusiu cmok cmok:classic_cool: Kupił Johnek surykatke dla belli dla dzidziusia test owulacyjny sobie na dobre plemniki selen vit E i cos na s..? zapomniałam poszukaj w necie..w google;) łysy juz ma regułke na przeproszenie mnie? Ten z ty 1000 w reku;/ co to mialo byc? jak chciał jaj mogl sobie robic wtedy kiedy bella nie była w sklepie np 1 h pozniej A to nie specjalnie podgladacie kiedy wyjde i sobie jaja robicie..zdziadziałes John..i nie szanujesz kobiet łysy ma przyjsc ukleknac i powiedziec przepraszam panią za moje podłe i godne pozałowania zachowanie!

Gość johny psowattyyyy
a kto to jest łysy?:)

Gość Bella Lumiere
ten kurdupel z którym w 2010..szłes pod moim blokiem ty reklamowka i kurtka białoczarna.. I ten kurdupel z którym paliłes na balkonie jak miałam remont.. i ten kurdupel ktory mnie UPOKORZYŁ KTO go nasłał in shop? Czyj to był pomysł? Po 2 latach doczekałam sie.. zabawy i upokorzenia ze strony łysego..super podryw nie powiem:O Na moiare gwiazdki z hoollywood...żenada gdzie mój przelew?

Gość johny psowattyyyy
ale johny nie zna łysego:) johny był sam, raz tylko z blondi:) bo pilismy wtedy, johny zapijał smutki:) kocham kocham kocham :) belle :) jestes wspaniala kochanie:) twoje slowa to balsam dla mej duszy i ratunek przed wszelkim złem :) napisze do ciebie niebawem, obiecuje :) kocham cie ❤️

Gość Bella Lumiere
Niestety faceci nie mieli tej pozycji co ty i kasy i wieku a lepiej podrywali chodzilismy do kina, na zabawy, imprezy, wystawy, nocne spacery, wyjazdy w góry nad morze do czech itp. wiele by pisac A jak cos chcieli to kontaktowlai sie OSOBISCIE.. ja pod nosem..a tu mail..;/ ja pod nosem a tu do uk na pogawedki z kurewkami z tv..to nienormalne;/ I dziecinne! w morde dałes komus za patrzenie w 2010..a łysemu kurduplowi za upokorzenie tez? I hope! Bo sama mu dam albo moj brat mu wpirdoli! szkoda ze mj ojciec chry lezy..bo by mu wpierdolił! Chce robic pokaz kasy..to niech wypierdala do innego sklepu albo przyjdzie robic z siebie pajaca ( na czyje polecenie? pomysł całej rodizny depp czy twoj? czy jego?) o innej godzinie. za 2 mieszkania ty płacisz wynajem? łysy zero z ta blondyna na 2 pietrze? gehen raus do ameryki usłyszał? to am to wykonac wolałabym dac te kase na schornsko niz rodzinie zabawe i jaja sposnsorowac prze ponad 1 rok.

Gość Bella Lumiere
Oni pracują? Łysy z blondyną ciagle w domu. Kto ich utrzymuje ty?? I mieszkanie im opłacasz?I jaki to ma wpływ na twoj podryw bo nie rozumiem? ze rodzina zabwia sie moim kosztem i zyje tutaj? Co im to daje? Tym dzieciakom? Bo to dzieciaki bawiace sie w zycie bo kase maja od ciebie. Niech wypierdalaja do ameryki lub niemiec. Tylko wychodza na peta.. gehen raus!

Gość Bella Lumiere
Kiedy poznałam osobiscie bogatych ludzi potwierdziły sie moje wczesniejsze przkonania ze bogaci ludzie sa złymi ludzmi ze nie lubie bogatych ludzi i ze sa dziecinni Dla nich zycie to zabawa. my interviuo dane łysego chce łysy kurdupel i łysy od blondyny łysy od kryski I jeszcze jeden łysy..taki z ciemnymi oczyma.. Koniec zabawy a ty dalej myslisz ze ja sobie tak pisze. Nie facet, skonczyło sie.

Gość johny psowattyyyy
johny byl mlody i glupi ale teraz wydoroslal, zrozumial swoj blad i napisze do belci osobiscie:) dziekuje za te przecudowne słowa kochanie:) wciaz mam je przed oczyma, dzwiecza mi w uszach słodkim dzwiekiem miłosci, jestes wspaniała :) johny loves you darling 🌼

Gość Bella Lumiere
Jestecie dla mnie smieciami. I nic to juz nie zmieni. Nie znam tych ludzi nie mam zamiaru poznac. I nie dostapia zaszczytu znania mnie. A skalking jest karalny i podgladanie.

Gość johny psowattyyyy
❤️ jestes moim sercem

Gość Bella Lumiere
macie u mnie miano: bogate smiecie. Nic wiecej. Wasze zachowanie jest karygodne. I tych dzieciaków.

Gość johny psowattyyyy
dziekuje ci kochanie za te cudowne słowa:)