Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceto22

Zakochałem się w dziewczynie,która ma chłopaka

Polecane posty

Gość faceto22

Witam! Mam pewien problem. Otóż poznałem przez internet dziewczynę swoich marzeń. BArdzo dobrze nam się rozmawiało,smsowało. Ona mówiła że rozstała się z chłopakiem że szuka kogoś. Byłem u niej na sylwestra i wtedy pojawił się problem. Jej były zadzwonił i ją przepraszał a dzień wczesniej wyzwał ją jeszcze od najgorszych. Dodam jeszcze że byli wczesniej zaręczeni ale ona zrezygnowała bo niby on się zmienił i nie chciała z nim być. Jednak po tej rozmowie powiedziałą że chce dać mu szansę i wróciłą do niego. Znowu założyła pierscionek i jest z nim. Powiedziałą że nie chce ze mną urywac kontaktu bo jestem dla niej kimś ważnym. Ja ją kocham i ona też coś czuję. Nie wiem co mam robic? Wiem że to ta jedyna. Doradźcie proszę.

Gość jesteś kołem zapasowym
też takim kiedyś byłem. nie ma tu dobrej rady..albo sam to zakończysz i najpewniej nic nie stanie już na przeszkodzie tamtemu albo będziesz w tym tkwił i się pogrążał. jeśli czujesz się pewnie to walcz, chociaż wątpię. inaczej nie zakładałbyś tego tematu. ja wybrałem 1 opcję

Gość Magic Marc
Nie ma wyjścia, musisz zamordować jej byłego. A co gorsza musisz to zrobić tak, aby nikt nie skojarzył ciebie z tą zbrodnią. Najlepiej zleź to komuś