Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasias4

Wielki brzuch

Polecane posty

Kurcze wam też został wielki brzuch po porodzie mineło już pół roku a wyglądam jakbym w 5 miesiącu była.Chyba czas na dietę i ćwiczenia!!!

Gość U ciebie tylko pół
a u mojej kuzynki aż 3,5 a ludzie jej miejsca dalej w kolejce ustępują!!Taka wielka.

brzuch rósl 9 miesięcy, więc daj sobie jeszcze trochę czasu, no i chyba lepiej brzuszki ćwiczyć a jak nie masz czasu to np. podczas gotowania wciągaj brzuch

Nowłaśnie czasu zbytnio nie mam na ćwiczenia,a weź tu brzuch wciagaj,próbowałam to chyba do tego trzeba się przyzwyczaić..

ja tez tak mam :( u mnie za miesiac minie rok a brzuch nadal wielki Cala reszta wyglada normalnie jak kiedys Ćwicze i nadal nic O diete za bardzo nie dbam ale tez nie jem tonami Chyba trzeba sie do siebie przyzwyczaic bo by czlowiek zwariowal Przyznam szczerze jak widze kolezanki ktore tez urodzily dwojke dzieci a wygladaja super to zal mi niesamowicie:(

Znam to, zawsze miałam śliczną takię, a tu nie dość że w ciąży utuczyłam się jak prosiątko, to jeszcze podniosły mi się biodra i po prostu nie mam takiego wcięcia w talii jak miałam. Pod koniec 8 mca miałam 120 cm. w pasie... pocieszę Cię że trochę tylko zostało, tzn. nie mam super jędrnej skóry na brzuchu ale już nie wisi mi taki farfocel :) Bardzo pomogły ćwiczenia 6 Weidera, ale wytrzymałam tylko 4 tyg- trzeba to naprawdę dzień w dzień robić, bo inaczej wypadasz. I na to na pewno masz czas :)

U mnie to normalnie bebech i tłuszcz taki pączek normalnie masakra.Czemuż to czemuż tak jest,żeby można było tak oddać komuś trochę!!!

Gość konkretna kobieta z europy
a moze pomógłby jakis pas poporodowy?

Gość kafeteriankaaa123
no tak na pas późno ja nosiłam po porodzie - jakos tak 2 tyg po urodzeniu jak przestało bardzo leciec - ale i tak bolał brzuch jak diabli. nie wiem czy tydzien tak wytrzymałam no i brzuch mi został :( teraz znów jestem w ciazy... 12 tydzien a wyglagam na 5 miesiac :)

Gość gugugaga
trzeba było się nie obżerać w ciąży i dbac o zdrową dietę. Ja 2 miesiące po porodzie miałam płaski brzuch

gugugaga- ty to chyba szczęście mia.łaś i schudłaś-myślisz że myśmy wszystkie tak żarły.Ja przytyłam w ciąży około 10 kilo,po porodzie wróciłam prawie do wagi 3 kilo mi zostało no i BRZUCH a tak to wszystko ok

Gość kafeteriankaaa123
duzo tu takich co sie chwalą ze one to...one tamto.... ze najlepsze, najmłodsze, najmadrzejsze, najzgrabniejsze..... to nie temat dla Was - chwalic sie gdzie indziej idźcie....

Po pierwszym dziecku schudlam w 3 miesiace prawie 30 kg i tez wygladalam fajnie Teraz przytylam 15 kg i wcale nie jadlam jak swinia To ze ktos przytyl to nie zawsze wina obzarstwa Bardzo sie ciesze gugugaga ze super wygladasz :)tez bym tak chciala