Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooki kot

problem z "dojściem"

Polecane posty

Gość zielonooki kot

Witam, mam 20 lat, a mój chłopak jest 8 lat starszy. Od niedawna zaczęliśmy współżycie, obydwoje mieliśmy kogoś wcześniej. z moim poprzednim partnerem mogłam się kochać 3 razy pod rząd. 1 stosunek ok. 10 minut, poźniejsze ok 15-20minut. Z obecnym 1 stosunek ok.15-20 minut, a drugi trwał ok.1,5h, a on nie skónczył... i teraz nie wiem, czy to wiek, ale do cholery 28 lat to nie starość!, czy on już tak ma. Poradźcie coś, szczególnie proszę Panów o wypowiedź :)

Gość icoto
zdrowy chlop!

Gość zielonooki kot
miał :P czy to nie jest niekomfortowe potem dla niego, jak nie skończy?

Gość fdsfds4
Miał erekcję półtorej godziny? szacun ja mialem kiedys erekcje 5 godzin jak sobie biłem kapucyna przez 5 godzin

Gość fdsfds4
jak chce to moge sie spuscic w 30 sekund albo w 7 godzin .. ogolnie wole dłuzej , bo wiecej frajdy. Jak byłem młody to walilem sobie konia po kilka minut . Teraz jak mam prawie 40 lat to wale zwykle około 5 godzin zanim dojde.. Jeden wytrysk mi wystarcza .

Gość fdsfds4
Jak byłem młody to walilem sobie konia po kilka minut . Teraz jak mam prawie 30 lat to wale zwykle około 5 godzin zanim dojde. miało byc 30 lat .. Polmyłka

Gość dinek67
na pewno go przez to nie rozerwie.albo będzie dążył do jak najszybszego nastepnego razu albo weźmie inicjatywę w swoje ręce.to nic nadzwyczajnego żeby posuwać 1,5 godziny.jak jest odpowiednia partnerka i ochota na nią to można bardzo długo.niektórzy mają to w psychice zakodowane żeby jechac jak najdłużej

Gość zielonooki kot
okey, dzięki za wypowiedzi i brak jakichś głupich komentarzy :) no może oprócz tego z paraliżem :P

Gość mariner
wali gruche jak cie nie ma i organizm ma wyczerpany:) To efekt onanizmu! zapewne bardziej lubi sam sie zaspokajac niz z toba. JAK MU NIE POMOZESZ TO TAK ZAWSZE BEDZIE.! Dajesz mu za malo podniet i nie moze dojsc.Moze masz za luzna cipke? Moze lezysz jak kloda i nie okazujesz ze ci jest z nim dobrze.Facet mocno podnieca jak partnerka przezywa z nim wspolzycie! Szeptaj mu w ucho jak ci z nim dobrze! mow mu jakiego duzego ma czlonka i zeby cie mocniej dzgal ! to go mocniej podjara.Uruchom wyobraznie i szeptaj mu rozne swinstewka do ucha a z pewnoscia dojdzie. Widac mam za malo seksu z toba i lubi sie rozladowywac sam :) Pomysl o tym !