Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona1111

po roku..

Polecane posty

Gość onaonaona1111

ROK TEMU BYLAM Z CHLOPAKIEM 11 MIESIECY.. PO 7-8 MISEICIACH UPRAWIALISMY SEKS.. PO POLROKU DALAM MU REKE WLOZYC W MAJTKI "MACALISMY SIE" .. PO ROKU WROCILISMY DO SIEBIE SPOTYKAJAC SIE 2,5 MIESIACA WCZESNIEJ I JESTESMY NIECALY MIESIAC MAM OCHOTE. CZY BYLOBY TO ZLE GDYBYM DALA MU WLOZYC REKE W MAJTKI PO NIECALYM MIESIACU? PROSZE O NORMALNE ODPOWIEDZI

Gość onaonaona1111
wrocilam z tyym chlopakiem po roku do siebie... a z nim peirwszy raz uprawialam seks i wszystko inne.. zwiazane z tym.. napisalam normalnie , a ze juz nie rozumiesz to nie moja wina

Jeśli o mnie chodzi, to jakby mnie moja dziewczyna zwodziła tak długo, to znalazłbym sobie inną. Gdzie Ty masz głowę? Przeleć faceta, jak masz ochotę, a nie zastanawiaj się, "czy po miesiącu już mogę mu pozwolić"? Jak masz ochotę, to możesz. Nic sobie o Tobie nie pomyśli. Nie bój się do cholery! Tylko czas tracisz. Seks, to jedna z najważniejszych rzeczy w związku.

Gość onaonaona1111
nie chodzi mi nawet o seks... tylko inne rzeczy. Z seksem akurat moge poczekac bo do tego mi sie az tak nie spieszy :) i znam swojego partnera nie zalezy mu TYLKO na tym... ;P

Gość Gumowy Joe
''wrocilam z tyym chlopakiem po roku do siebie'' No to jak, wczesniej wyszlas z siebie i jest teraz was dwie? :-)

Gość tylko idioci piszą
dużymi literami