Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta11i8

Nie mam orgazmu ani ochoty na seks

Polecane posty

Witam. Mam 19 lat. Z moim chłopakiem jesteśmy razem od 4 lat i jego dotyk zawsze sprawiał mi przyjemność lecz nigdy nie miałam orgazmu. Miałam nadzieję że jak zaczniemy uprawiać seks to wszystko się zmieni. Od roku współżyjemy i orgazmu nadal nie mam... a seks nie sprawiał mi dużej przyjemności Od kilku miesięcy straciłam ochotę na dotykanie się i seks, nie sprawia mi to żadnej przyjemności a jak już próbuje mnie rozpalić i na początku mu się udaje to jak tylko zacznie mnie dotykać po miejscach intymnych to przechodzi mi całkowita ochota. Jest jedynym facetem z którym uprawiałam seks. Dodam że mam niedoczynność tarczycy i biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy to może być przyczyną?! co powinnam zrobić? Chciałabym w końcu mieć ochotę na seks i czerpać z tego przyjemność.

Gość kmael
tab. anty.. mają bardzo duży wpływ na libido, jeśli już dłuższy czas je bierzesz, to możesz mieć na 100% całkowity brak ochoty na cokolwiek. Powinnaś również pójść do ginekologa i mu powiedzieć o tym, że masz 0 libido. mógłby przepisać inne tabl.

Gość Plotkara35
marta tarczyca moze tez byc przyczyna Twojego stanu,ja rowniez choruje na niedoczynnosc i tak samo jak Ty zauwazylam ze trace ochote na sex a o orgazmie takim jaki mialam kiedys to moge jedynie pomarzyc :(