Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrana smutna

dziweczyny czy wam tez

Polecane posty

Gość rozczochrana smutna

po farbowaniach wlosow ich naturalny kolor sie 'rozmyl" ? ja mam naturalne kasztanowe ale wszyscy mi zazdroscili koloru myslac, ze mam zafarbowane i juz stalo sie to przykroscia bo mi nie wierzyli, ze to moje naturalne.Poczatkowo farbowalam na czarny przez pare lataz w koncu zastanawialam sie nad innym kolorem i ktos mi powiedzial, zebym zrobila na blond.Kupilam joanne rozjasniacz i wyszly mi pomaranczowe :( znajoma fryzjerka, ktora zawsze mi zazdroscila koloru oryginalnego jak i moich loczkow powiedziala, ze powinnam po nalozeniu rozjasniacza nakryc glowe foliowya torba i przetrzymac 15 min dluzej- tak tez zrobilam z checi uzyskania dobrego efektu..kiedy minelo pierwsze 10 min po czasie podanym na opakowaniu zaczela mnie szczypac, swedziec glowa a kiedy podeszlam do lusterka by zobaczyc efekt.. dymek wylecial, wlosy zaczely mi sie palic.Pobieglam do lazienki i nachylajac sie nad wanna uslyszalam plusk spadajacej reklamowki razem z wlosami..olalam to i myslalam, zeby tylko uratowac reszte wlosow.Splukiwalam a one sie ciagly jak guma :( po tym zabiegu wlosy byly sztywne ale kolor bialy.Nie plakalam, ze zgubilam reklamowke moich pieknych lokow..wlosy mialam za pas dlugie a po tym zabiegu ledwie moglam spiac je w kitke.Od tamtej pory farbowalam juz na platyne przez ok 7 lat az w koncu postanowilam zaprzetac i wrocilam do naturalnego koloru.Jednak one juz nie sa jak byly przed tymi torturami :( staly sie bardziej inne juz nie mam kasztanowego koloru tylko nie wiadomo jakie i nie maja tego blasku a moje loki sa byle jakie... jesli macie badz mialyscie podobny przypadek- piszcze prosze chetnie poczytam i bede wiedziala, ze nie jestem sama :) a moze jest jakis sposob na ich przywrocenie??

Gość kamilunia hehe
TO JEST FORUM O DIETACH A NIE WŁOSACH!

Gość Nie, nie długie włosy
"bardziej inne" buhahaha:D jebłam:D

Gość widac ze ruska jak nic
ja czytalama kiedys ze farbowanie moze zmienic strukture/kolor wlosow jezeli srodek ''wsiaknie' do/blisko cebulki.

Gość *liliann
Durne prowo.