Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13piatek

Ciąża czy okres?

Polecane posty

Gość 13piatek

Witam! Chciałam zapytać czy przed okresem jest tak nisko osadzona i twarda macica. Już wczoraj powinnam mieć okres... Martwi mnie to, ale już nie raz się zdarzało, że mi się spóźniał lub był wcześniej. Czy może mieć wpływ na to stres i zmiana pogody? Mój chłopak 4 dni temu powiedział, że mam zamknięte wejście. A czy jest również możliwa ciąża? 3-4 tygodnie temu skończyło się tylko na wkładaniu palców. Jednak wcześniej był w łazience i mył dokładnie ręce. Proszę odpowiedzcie jak najszybciej, bo bardzo się stresuję! D:

Gość nie nie nie riguerhtuer
nie kochaliscie sie ? to marne szanse

Gość 13piatek
Nie. Nie kochaliśmy. Mam tak nisko macice osadzoną i twardą. Mama powiedziała abym brzuszki robiła i to pomoże... Twierdzi, że to normalne, jednak stres mnie pożera!

pierwsze co mi powiedziała gin jak zaszłam w ciążę: o jak ładnie ROZPULCHNIONA macica. SKoro mówisz o twardej to nie schizuj.

Gość to się zgadza
To szyjka macicy. U mnie też przed okresem jest łatwo wyczuwalna.

Gość 13piatek
Teraz zaczynam częściej chodzić do łazienki, może przez to, że ta zalana krwią macica mnie naciska? Ale dziękuję Wam za wsparcie! Bo ja tutaj szału dostaję i wariuję!

Gość 13piatek
A czy bolą piersi również przed i podczas okresu?

Gość lucero81
13piątek ile ty masz lat?

Gość 13piatek
16 w tym roku 17

czesc Wam a ja z ukochanym kochałam sie w noc sylwestrową, bez zabezpioeczenia, ale był to seks oralny, czemu o tym pisze, że boje sie ciąży..? bo wszedł we mnie chyba 2 razy, ale NIE SKOŃCZYŁ we mnie, a teraz w piątkową noc kochaliśmy z prezerwatywą. Ostatni okres dostałmam 16 grudnia, a z jakieś 2 tygodnie temu miałam jednodniową grypę jelitową, czy to może mieć wpływ?? aha i dwa ostatnie okresy spóźniły się 4 i 3 dni, i tutaj mohe kolejne pytanie czy z wiekiem cykl menstruacyjny może sie wydłużyć?? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ...