Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta 1.9.9.0

Nie moge nosić leginsów :( co zrobić?

Polecane posty

Gość Edyta 1.9.9.0

Chodzi o to że jak chodze to one mi sie "wrzynają" w miejsca intymne----co wyglada żle :( Nie moge ich nosić, pomiom że bardzo chce. To jest debilne, i dlatego pisze na forum żeby zapytać Was jak sobie radzicie z tym. Nie moge przecież chodzić z przedziałkiem z przodu. Mam tuniki itp, jedne dłuższe, inne krótsze. I właśnie do tych krótszych nosić nie moge, bo przeciez wygladałabym jak psychol :o Jak Wy to robicie że leginsy sie wam nie wrzynają w .... :o ?? Wiele kobiet chodzi i ok, a ja jak zawsze nie moge :( JAK WY TO ROBICIE??!

Gość Edyta 1.9.9.0
Właśnie nie. Też tak myslałam, i mam 3 i w każdych to samo. Jak założe to nawet ok, ale ja zaczne chodzić to wyglądam jakbym miała dupe z przodu.

Gość Edyta 1.9.9.0
Majtki? Tzn? Jakieś "sztywne";) bo nie rozumiem?

Jeżeli są to rozciągnięte zwykłe majtki albo stringi to zawsze będą się "wżynać", zwłaszcza jak za wysoko podciągniesz leginsy albo masz za mały rozmiar.

Gość młoda mężatka z małego miasta
Może po prostu masz za dużą dupę? :P

Gość ptasiek nastroszony
łyżkę do butów pomiędzy nogi i już gustownie będziesz i elegancko w leginsach wyglądac

Gość Edyta 1.9.9.0
A co ma dupa do tego że sie wbijają :o? Nosze rozmiar 36. Kupiłam rozmiar 38, gdy je dam tam w miare nisko- to właśnie na tyłku wygladam jak w pampersie 😠 a jak normalnie to sie wbijają. Już podczas ostatnich zakupów wygladałam jak idiotka bo spoglądałam na laski w leginsach- na krocze patrząc czy też tak mają, ale NIE 😭

Gość młoda mężatka z małego miasta
chuj ci w dupę, najlepiej niedźwiedzia :classic_cool:

Gość Edyta 1.9.9.0
16.01.2012] 18:27 [zgłoś do usunięcia] młoda mężatka z małego miasta ch*j ci w d**ę, najlepiej niedźwiedzia 18:28 [zgłoś do usunięcia] Edyta 1.9.9.0 Jestem gejolesbem i lubię kiedy niedźwiedź szczytuje na mnie Młoda mężatka- a raczej jakiś zbok :o NIE PODSZYWAJ SIE.

Gość Edyta 1.9.9.0
To forum jest naprawde DEBILNE. Gdy sie o coś pyta to za chwile jebniete podszywy, i debilne teksty :o Dosłowne dno 🖐️

Gość Edyta 1.9.9.0
Wybaczcie mi, mam zdiagnozowane zaburzenia osobowości(rozdwojenie jaźni) jak również zoofilię, a szczególny fetysz względem niedźwiedzi i gołębi. Gruchałabym :classic_cool:

Gość Melisssssaaaaaaaaaaaaaaa
16.01.2012] 18:33 [zgłoś do usunięcia] Chuj z wami Wybaczcie mi, mam zdiagnozowane zaburzenia osobowości(rozdwojenie jaźni) jak również zoofilię, a szczególny fetysz względem niedźwiedzi i gołębi. Gruchałabym 18:34 [zgłoś do usunięcia] Edyta 1.9.9.0 Wybaczcie mi, mam zdiagnozowane zaburzenia osobowości(rozdwojenie jaźni) jak również zoofilię, a szczególny fetysz względem niedźwiedzi i gołębi. Gruchałabym WIDZISZ ĆWIERĆ-MÓZGU NAWET PSEDO CI SIE PIERDOLI.

Gość Melisssssaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem pierdolniętą dziwką, uprawiającą seks analny z księdzem. Ma zadziwiająco małą mosznę :classic_cool:

Gość jugo
leginsy do krótkich bluzek wyglądają tragicznie, nos je do dłuższych i będzie ok

Gość Mupet Pupet Show
Przestań chodzić ciągle podniecona, to nie będzie szparki w którą wżynają się leginsy :P🖐️

Gość Edyta 1.9.9.0
To nie ma NIC wspólnego z podnieceniem

Gość Mupet Pupet Show
Masz za duże leginsy. Mniejsze są bardziej napięte i się nie wrzynają nadmiarem luźnego materiału.

Do legginsów tyłek ma być bezwzględnie zasłonięty, więc nie ma problemów z wrzynaniem się w wiadome miejsce, Nawet jak się coś wrzyna, to nie widać. Legginsy to nie spodnie, zakrywaj tyłek!

Gość el vivadstyjym12
Jaki jest finał tego problemu ?

Gość najwidoczniej masz hujową
budowe ciała , nic nie zrobisz

Gość malysia27
To wszystko przez to, ze masz cipe buleczke, jakbys miala motylka to by nic sie nie wrzynalo.

Gość KlaudiaNaNaNa
Ja mam 14 lat i mam tak nawet w normalnych spodniach więc rozumiem to. Niestety sama nie znalazłam sposobu na to wżynanie się ....

Gość ziomus
a ja kocham patrzec na cipki wychodzace ze spodni czy tez legginsow, mniem moje oczy se wtedy cesza, jak dla mnie kazda mloda dziewczyna powinna tak chodzic !!! )

Gość gość
Moim zdaniem to zboczone. Cipke niech chowają

Gość gość
Myśle że powinnaś się cieszyś że Ci się wrzynają. Ja osobiście Kocham takie widoki i uważam że to jest piękne! Moim marzeniem jest mieć taką Dziewczynę. Pozdrawiam i nie masz się czym martwić. bądź z tego dumna.

Gość gość
Też czasem tak mam :) wystarczy założyć cienką podpaske i problem z głowy :)